WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Prognosis Penyakit Ginjal Kronik >

Bagaimana pesakit buah pinggang harus memilih satu Nephrologist?

2018-01-08 23:13

Bagaimana pesakit buah pinggang harus memilih satu Nephrologist?Doktor buah pinggang (Nephrologists) adalah penting untuk menerima rawatan bagi penyakit buah pinggang. Jika anda sedang mencari Nephrologist yang buat pertama kalinya atau anda ingin menukar doktor anda, anda boleh mencari seorang pakar buah pinggang yang cemerlang dengan penyiasatan yang sangat sedikit. Berikut adalah beberapa cadangan yang telah terbukti untuk mempertimbangkan:

Apakah pesakit berkata?

Tanya pesakit lain jika mereka akan mengesyorkan seorang doktor atau yang lain. Anda juga boleh mendapatkan cadangan dari doktor penjagaan primer. Internet adalah satu lagi sumber yang baik untuk mencari tentang amalan dan kehidupan peribadi, seperti pendidikan seorang doktor.

Apakah adanya doktor?

Anda perlu memilih doktor yang terbaik dan sesuai untuk rumah anda atau bekerja. Juga, cuba untuk mencari Nephrologist yang mampu menjadualkan janji temu pada masa yang sesuai untuk anda, supaya anda dapat simpan.

Adakah patut Doctor gaya anda?

Anda mungkin bimbang tentang jantina. Jika ini adalah satu isu agama yang kemudian meminta doktor buah pinggang daripada jantina yang sama dapat difahami. Di samping itu, jika anda ingin dilihat oleh seorang doktor yang lebih tua kerana anda berfikir beliau mempunyai lebih banyak pengalaman, atau yang lebih muda kerana anda percaya beliau lebih pengetahuan mengenai teknik-teknik yang moden; Itulah sepenuhnya prerogatif anda. Walau bagaimanapun,

hubungan baik dengan doktor buah pinggang adalah kunci. Anda mahu pastikanNephrologist anda adalah benar-benar berminat dalam anda kerana ianya sangat penting untuk berasa selesa dengan doktor buah pinggang. Anda akan perlu untuk membangunkan hubungan yang kukuh dengan Nephrologist anda, dan ia adalah penting bahawa anda berasa santai cukup untuk berkongsi apa-apa kebimbangan yang anda mungkin mempunyai. Anda seharusnya menjangka bahawa Nephrologist anda dan kakitangan pejabat akan sanggup menerima jumlah yang munasabah untuk menjawab soalan anda dengan cara yg.

Sebelum ini:Kemurungan adalah perkara biasa dalam penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Pesakit buah pinggang akan berisiko tinggi untuk Hospital Readmissions

Tag: doktor buah pinggang Pesakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat