WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Prognosis Penyakit Ginjal Kronik >

Pesakit penyakit buah pinggang setiap hari dengan cara yang hak

2018-01-04 18:37

Pesakit penyakit buah pinggang setiap hari dengan cara yang hakSemua pesakit penyakit buah pinggang kronik harus memulakan setiap hari dengan cara yang hak

Setelah sarapan yang sihat adalah penting bagi pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) untuk memastikan bahawa mereka mempunyai tenaga untuk sepanjang hari. Malah, bersarapan, Makan terlalu banyak atau terlalu sedikit dan makan jenis makanan seperti orang-orang yang salah yang dipenuhi dengan lemak dan gula boleh meninggalkan pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) yang berasa mabuk sepanjang hari.

Bijirin yang semulajadi dan gandum jenama yang biasanya pilihan yang terbaik dalam hal ini kerana mereka menyediakan anda dengan vitamin dan mineral untukmemulakan hari anda dengan cara yang betul. Oat merupakan sumber yang baikserat tidak larut dan boleh membantu untuk mengurangkan jumlah kolesterol di dalam darah. Mereka juga mengeluarkan tenaga perlahan-lahan, membuat anda berasa lebih lengkap untuk lebih lama. Anda boleh menambah satu sudu besar buah-buahan kering Andainya (30 gram) untuk tambahan rasa. Bijirin sarapan Nestlé Sarapan Pagi adalah sumber yang baik gentian, yang sekali lagi boleh membuat anda berasa kenyang. Pilih bijirin sarapan pagi yang telah diperkukuhkan dengan keseimbangan di antara vitamin dan mineral untuk pesakit-pesakit CKD. Andaboleh melakukan ini dengan hanya memeriksa label untuk kepekatan mineral.

Jika anda bukan peminat bijirin, kemudian cuba memakan telur rebus yang dengan roti bakar gandum dan rendah lemak yang tersebar. Telur adalah pilihan yang baik untuk pesakit penyakit ginjal kronik (CKD) untuk mengekalkan diet seimbang yang sihat. Mereka adalah sumber yang baik daripada mineral protein dan vitamin A, D dan riboflavin (merangsang metabolisme dan membantu dalam penghadaman dan penyerapan lemak, karbohidrat dan protein). Walaupun roti putih juga mengandungi pelbagai vitamin dan mineral yang ia mengandungi kurang seratdaripada wholegrain. Anda juga boleh cuba Bakar cendawan dan tomato sebagaicara yang cepat dan sihat untuk memasak Sarapan Pagi.

Memulakan hari anda tanpa Sarapan Pagi yang baik dan sihat adalah seperti cuba untuk membina sebuah rumah tanpa meletakkan asas yang kukuh, "anda akan terlebih makan atau anda akan kemalangan." Memilih makanan seperti nasi Crispies, wafel, mufin atau bagel glisemik tinggi akan dapat dihadamkan dengan cepat, meninggalkan anda lapar, cepat marah dan keinginan lebih banyak "makanan ringan" yang dengan mudah boleh mengganggu diet buah pinggang anda sihat.

Secara amnya, anda akan mahu untuk mengenal pasti makanan yang tinggi seratdan protein kerana mereka adalah orang-orang yang tua oan Desar yang akan menyebabkan anda berasa kenyang. Disyorkan sumber tanpa lemak protein dan karbohidrat kompleks adalah antara pilihan yang terbaik untuk pesakit penyakit ginjal kronik (CKD). Bermula pagi dengan idea-idea Sarapan Pagi ini akan membantu anda makan sihat dan menurunkan atau mengekalkan berat badan anda. Tanya Pakar pemakanan anda untuk lebih idea dan melawat di Hospital buah pinggang di China kesanmakan untuk harian buah pinggang (pesakit kencing manis yang diluluskan) cadangan hidangan.

Sebelum ini:Prognosis penyakit ginjal Polycystic

Artikel seterusnya:Makanan kesihatan untuk pesakit penyakit ginjal kronik

Tag: penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat