WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Prognosis Penyakit Ginjal Kronik >

buah pinggang pesakit: Tips untuk mendapatkan bahawa disyorkan bersenam

2017-12-14 19:15

buah pinggang pesakit: Tips untuk mendapatkan bahawa disyorkan bersenamJadi anda adalah seorang pesakit buah pinggang dan doktor anda menasihatkan anda untuk mendapatkan senaman, untuk memastikan yang patut sebanyak mungkindan membantu keadaan anda seberapa banyak yang anda boleh. Anda merancangBasikal tunggangan, tiga atau empat kali seminggu. Secara semula jadi anda tahu bahawa anda tidak boleh keterlaluan, tetapi macam apa hal yang perlu anda ingat apabila anda bermula?

Jika anda berada di dialisis, anda boleh bekerja di peringkat yang lebih rendah berbanding sebaliknya, tetapi terdapat masih banyak yang anda boleh lakukan. Semua pesakit buah pinggang perlu bermula dengan regangan secara beransur-ansur memanaskan. Dialisis khususnya boleh mewujudkan masalah mungkin paha, begitu memudahkan perlahan-lahan ke dalam sesi latihan anda. Selepas anda telah meningkat kadar anda untuk sementara waktu, Perlahankan lagi dan meringankan daripada sesihanya sebagai berhati-hati.

Bersenam setiap hari lain, tiga kali seminggu, pada waktu pagi jika boleh, walaupunwaktu malam juga akan melakukan. Perkara yang utama adalah untuk mengelakkanbahagian yang paling hangat hari ini. Pasti tidak bersenam sejurus sebelum tidur, atau anda mungkin tidak tidur yang baik. Berikan diri anda sekurang-kurangnya sejamuntuk angin selepas itu. Dan jika anda tidak merasa benar-benar biasa sejam selepas bersenam — apabila anda melakukannya — maka anda bekerja sendiri terlalu keras.

Mereka yang tahu mencadangkan bahawa jika anda bersenam keras bahawa anda tidak dapat bercakap dengan seseorang walaupun anda melakukannya, anda sudah terlalu berlebihan melakukannya. Sentiasa memantau keadaan anda sendiri semasapelaksanaan haknya, dan selepas ia berakhir. Berjalan, berenang dan Berbasikal adalah senaman yang baik, dan anda bahkan boleh mengangkat berat, jika anda mulakan kecil dan perlahan-lahan berfungsi ke tahap yang lebih tinggi.

Mempunyai penyakit buah pinggang tidak bermakna anda mesti menghentikan segala-galanya. Malah, yang hanya akan mengurangkan kekuatan tubuh anda dan Jadikan ia kurang mampu menghadapi penyakit itu. Jika anda bersenam dengan cara yang tidak menolak terlalu keras, kesihatan umum anda akan hanya mendapat manfaat.

Sebelum ini:Penyakit buah pinggang mempunyai kesan buruk ke atas kehidupan seks

Artikel seterusnya:penyakit buah pinggang menjadi pakar istirehat anda sendiri

Tag: Menjalankan disaese buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat