WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Prognosis Penyakit Ginjal Kronik >

Bagaimana untuk memastikan selamat melancong dengan penyakit buah pinggang?

2017-12-23 22:01

Bagaimana untuk memastikan selamat melancong dengan penyakit buah pinggang?Perjalanan meluaskan minda dan menyegar semula mood. Ia adalah mustahil untukorang yang mempunyai penyakit buah pinggang untuk melakukan perjalanan selagimereka ingat tip-tip berikut.

Mengelakkan keletihan dan tinggal sehingga

Walaupun tidak terdapat hubungan secara langsung antara penyakit keletihan danbuah pinggang, ia aggravates keadaan. Orang-orang di peringkat overtired, jika mereka kekal sehingga terlambat, rintangan akan menurun. Oleh itu, ia meningkatkan risiko menangkap sejuk. Kajian perubatan telah menunjukkan bahawa jika jangkitanpernafasan atas kelihatan nephropathy kronik, keadaan ini akan memburukkan lagi.Tiada muncul hematuria dan proteinuria. Sehubungan dengan itu, apabila pesakit penyakit ginjal mengembara, mereka perlu memastikan tidur yang cukup, yang menyumbang kepada melegakan keletihan dan mengumuhkan toksin dan bahan buangan.

Elakkan daripada memegang air kencing

Terdapat beberapa ketidakselesaan sepanjang jalan. Sesetengah orang memilih untuk menghadkan pengambilan air. Sesetengah orang mengambil kembali menahanair kencing. Walau bagaimanapun, menahan air kencing menyebabkan banyak kerosakan. Pertama, ia meningkatkan risiko pembiakan bakteria, yang akan membawa kepada penyakit kencing seperti urocystitis dan wanita. Kedua, yang memegang kembali air kencing menyebabkan ketegangan di kedua-dua fisiologi dan mentaliti, meningkatkan tekanan darah dan menambah beban kepada buah pinggang. Sementara itu, menahan air kencing masih toksin di dalam badan, yang membawa tambahan kerosakan kepada buah pinggang.

Elakkan mengambil terlalu banyak

Terlalu banyak pengambilan protin akan meningkat metabolites yang mengandunginitrogen, yang meningkatkan bebanan buah pinggang dan menyebabkan kemerosotan. Oleh itu, mengehadkan makanan laut Bilakah perjalanan ke laut. Sementara itu, makanan dengan tinggi kandungan sodium, kalium dan fosforus.

Sebelum ini:Kanak-kanak dengan penyakit buah pinggang boleh menjalankan

Artikel seterusnya:Mencegah atau melambatkan perkembangan penyakit buah pinggang kronik (CKD)

Tag: penyakit buah pinggang Perjalanan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat