WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Prognosis Penyakit Ginjal Kronik >

Bagaimana pesakit kronik Nefritis mengambil senaman?

2017-12-21 19:25

Bagaimana pesakit kronik Nefritis mengambil senaman?Sesetengah pesakit berfikir bahawa mereka tidak boleh membuat senaman denganradang paru-paru kronik. Ia adalah salah untuk berfikir demikian. Untuk mempertimbangkan keadaan pesakit, pesakit perlu melakukan beberapa senaman yang munasabah. Ia adalah penting bagi pesakit untuk melakukan senaman yang sewajarnya, iaboleh meningkatkan imuniti.

1. Bagaimana senaman-Pilih senaman yang wajar

1) Nefritis dengan fasa akut: pesakit telah lebih baik berehat, seboleh-bolehnya tidak sukan.

2) Nefritis PEREMITAN: pesakit perlu melakukan senaman di bawah bimbingan doktor, seperti: mengambil berjalan kaki, Tai Ji dan beberapa sukan lain yang assuasive,senaman berat harus dielakkan.

3) kejadian latihan adalah sangat penting bagi pesakit: udara perlu bersih. Anda boleh berjalan kaki di waktu pagi semasa musim bunga, musim panas dan musim luruh, berjalan pada waktu tengahari pada musim sejuk.

2. Bagaimana untuk melakukan senaman-melakukan senaman secara munasabah

1) mengikut kesesuaian: pesakit perlu memilih cara yang lebih baik seperti keadaanmereka sendiri (umur, Kesihatan, pekerjaan), permintaan sebenar dan salah satu hobi. Semasa melakukan senaman, pesakit harus mendapatkan kebenaran dari fakta, langkah demi langkah dan bersabar.

2) ikut nasihat doktor: pesakit melakukan senaman harus dibimbing oleh seorang doktor atau pelatih, juga boleh merujuk kepada prinsip bahawa doktor memberitahu.

Boleh anda jelas tentang"pesakit kronik Nefritis bagaimana untuk mengambil senaman? "Anda juga boleh berhubung dalam talian dengan pakar jika ada sebarang soalan.

Sebelum ini:Pengurusan kejururawatan kegagalan buah pinggang akut

Artikel seterusnya:Kanak-kanak dengan penyakit buah pinggang boleh menjalankan

Tag: penyakit buah pinggang Menjalankan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat