WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Nefropati diabetes > Prognosis Nefropati Diabetik >

Bagaimana pesakit kencing manis dan penyakit buah pinggang boleh mengatasi "Drained" semasa cuaca panas

2018-02-28 18:44

Bagaimana pesakit kencing manis dan penyakit buah pinggang boleh mengatasi "Drained" semasa cuaca panasTelah anda telah berjuang untuk berurusan dengan haba? Jika begitu, anda perlu tahu bahawa pesakit banyak penyakit buah pinggang kronik dan pesakit kencing manis begitu juga menderita dengan "Melting-Down" atau "Feeling Drained" semasa hari panas/suam. Seorang penonton mengarang, "I mempunyai masalah dan itu adalah apabila ia menjadi lebih panas keluar saya tidak boleh melakukan sesuatu yang di luar banyak tanpa perasaan yang benar-benar disalirkan. Apa yang boleh saya lakukan? "tidak bunyi ini biasa untuk keadaan peribadi anda?

Disebabkan oleh bagaimana mereka merasakan apabila ianya hangat di luar, banyak pesakit kencing manis dan penyakit buah pinggang yang kronik pesakit memilih untuk kekal di dalamnya, betul-betul di hadapan mereka AC atau kipas. "I digunakan untuk menyukainya di luar, tapi sekarang apa yang saya lakukan di dalam apabila Matahari. Menyedihkan, "seorang pembaca menulis. Terutamanya dalam tempoh bulan musim bunga dan musim panas, aktiviti-aktiviti bersama keluarga dan sahabat handai sering berlaku di luar kerana cuaca dijumlahkan. Oleh itu jika anda berada di dalam, anda akan hilang keluar pada semua kesenangan, dan tidak tinggal tertinggi kualiti hidup mungkin, hak anda? Mari kita menyelidiki betul-betul di dan mengenalpasti penyelesaian.

Dalam kedua-dua penyakit buah pinggang kronik dan populasi pesakit kencing manis, punca utama kematian ialah serangan jantung atau kegagalan jantung. Atas sebab ini, ubat-ubatan jantung seperti penghalang beta dan diuretics yang ditetapkan. Peliknya cukup, ubat-ubatan ini juga boleh membuat anda lebih mudah terdedah kepada haba dan perasaan terlalu disalirkan. Kebanyakan pesakit tidak tahu untuk bertanya kepada doktor mereka tentang pilihan ubat-ubatan yang mereka hadapi semasa musim panas. Sekarang anda lakukan!

Anda juga boleh melihat ke dalam mendapatkan sebuah jaket penyejukan. Biasanya ini akan dipakai oleh orang-orang yang perlu bekerja dalam keadaan Panas, tetapi pesakit telah mencatat bahawa mereka membantu agar mereka teras badan suhu sejuk yang juga menghalang darah daripada pengguguran pada hari-hari panas. Selain itu, terdapat bandanas dengan "Cool Gel" yang agak murah, dan boleh membantu menyejukkan badan pada hari-hari panas apabila dibalut di sekeliling kepala atau leher pesakit.

Pesakit penyakit buah pinggang kronik perlu membuat pengambilan cecair mereka dikira pada hari-hari yang panas untuk mengekalkan mereka sekatan cecair yang disyorkan. Daripada minum kopi panas atau teh di waktu pagi dengan Sarapan Pagi, ada ais kopi, teh atau jus sebaliknya. Sebaliknya, pesakit kencing manis tanpa sekatan cecair perlu diminum untuk memerangi bahaya gula dalam darah turun naik. Nota pesakit kencing manis tidak, "be terdorong untuk mengabaikan gejala hipoglisemia [gula darah rendah], seperti berpeluh dan keletihan, akibat daripada cuaca panas. " dalam setiap kes, anda perlu menelefon pasukan penjagaan kesihatan anda jika anda bimbang tentang bagaimana haba yang secara peribadi memberi kesan kepada anda.

Sebelum ini:Bersenam dalam pemulihan penyakit kencing manis

Artikel seterusnya:Adakah anda minum apa yang terbaik untuk penyakit buah pinggang kronik

Tag: buah pinggang pesakit kencing manis Cuaca panas penyakit

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat