WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pergigian Cina >

Masalah bagi penyakit buah pinggang

2017-12-17 19:16

Masalah bagi penyakit buah pinggangMasalah, juga dikenali sebagai sasaran terapi atau Bio-terapi, adalah menjanjikan rawatan untuk penyakit buah pinggang. Syarat-syarat yang akan dirawat melalui sendiri membaiki dengan merangsang sistem imun yang terpinggir di

Mekanisma terapi ini adalah berdasarkan kepada badan ' sistem imun semula jadi, banyak melindungi kita terhadap pelbagai jenis penyakit. Jadi intipati masalah Mchumo adalah untuk merangsang sistem imun yang terpinggir ini untuk aktif badan mana untuk melindungi dirinya fr Om yang dihasilkan penyakit tanpa mengambil ubat-ubatan.

Apakah sistem imun

Sistem imun adalah satu sistem biologi struktur dan proses di dalam organisma yang melindungi dari. Untuk berfungsi dengan sempurna, sistem imun yang masa masuk mengesan pelbagai dihasilkan ejen, dari virus parasit cacing, dan membezakan Dari tisu sihat organisma sendiri. Sistem dibahagikan kepada cawangan-cawangan utama nonblank: sistem semula jadi dan sistem imun. Sistem imun semula jadi adalah untuk melindungi menyusun dari maksimum dipengaruhi oleh penyakit. Di samping itu ke semula jadi imun sistem, badan juga Super delegasi pengganti sistem untuk melindungi sistem semula jadi.

Longgar bercakap, penyakit berlaku apabila: sistem imun gagal untuk menghapuskan penceroboh kerana yang berlebihan.

Dalam kes di atas, menyusun akan mendapat penyakit kerana sistem imun semula jadi ' penghapusan tidak berkesan penceroboh. Apa yang akan berlaku sekiranya terdapat gangguan dalam sistem imun semula jadi? Dalam keadaan sedemikian, sistem imun sandaran akan dicetuskan dan membantu protes yang menentang.

Selepas satu tempoh masa, penyerang dihapuskan sepenuhnya oleh kerja-kerja gabungan kedua-dua sistem imun semula jadi dan BAC Sistem imun K-up, banyak cara sihat fizikal, akan syarat-syarat. Selepas penghapusan penyerang, sistem imun Tindan-up berhenti berfungsi dan meninggalkan sistem imun untuk bekerja.

Bagaimana untuk merawat penyakit buah pinggang dengan masalah?

Rawatan sistemik prosedur secara berulang HEP Jiboi seperti berikut:

1. diagnosis

Yang komprehensif dan sistematik diagnosis dan penilaian jaminan abound terpinggir setiap mendarabkan penyembuhan terbaik yang perlu . Selain daripada ujian rutin, pemeriksaan tertentu seperti siri ujian pelengkap, siri buah pinggang kerosakan, akan subsets lymphocyte ujian dan ujian uremic-toksin untuk penyakit buah pinggang.

2. imun yang menyekat

Lebih daripada buah pinggang penyakit berlaku disebabkan oleh keabnormalan sistem imun dan kebanyakan abound dikehendaki induced oleh excessiv Tindakbalas imun E, jadi amatlah perlu untuk menghalang tindakbalas imun keradangan, cepat menghapuskan Reaksi keradangan sebagai secepat mungkin dan berhenti tidak normal kecederaan daripada buah pinggang.

Diagnosis tepat membantu kita membezakan termasuk reaksi imun dan lokasi sedimen imun. Kemudian, agen-agen immunosuppressive Tempahan state-of-the-art digunakan untuk membantu pesakit mencapai tujuan menyekat imun dengan kesan-kesan sampingan yang minimum.

3. imun toleransi

Imun toleransi merujuk kepada mekanisme banyak membolehkan buah pinggang kita menerima hakikat ini kompleks imun akan mendepositkan di dalam Buah pinggang. Abound bertujuan untuk mengelakkan yang berulang daripada immoderate keradangan. Setelah menyekat response imun tidak wajar, walaupun tambahan kerosakan kepada sel-sel ginjal dan tisu-tisu telah, menghalang Kompleks Deposit tidak dialih keluar. Sebagai hasilnya, reaksi keradangan dan kerosakan sel-sel ginjal boleh berulang pada bila-bila masa. Jadi langkah-langkah berikut perlu diambil:

Semua, membiarkan badan yang terpinggir dan menerima hakikat bahawa kompleks imun akan mendepositkan di buah pinggang dan sel-sel ginjal En rosak.

Kedua untuk mengelakkan tindak balas keradangan mengalami kejadian berulang dan melindungi sel-sel ginjal, menyekat daripada keradangan Tindak balas perlu dilakukan secara rutin dan sistemik. Dos yang tepat immunosuppressive ubat transfused ke dipinggirkan di badan secara kerap untuk mengelak daripada mengalami kejadian berulang dari imun Tindak balas keradangan.

Ketiga, menjalankan satu penilaian tentang tindak balas keradangan dalam buah pinggang dan membuat rancangan jangka panjang untuk memantau Reaksi dan penyakit keradangan yang berlaku untuk memastikan ketepatan imun.

4. pemelihara imun

Toleransi imun merupakan langkah sementara kerana badan manusia boleh tidak wujud bersama-sama dengan imun kompleks dan cedera ginjal untuk sel-sel yang lama, Jadi kami buat masa ini dalam menghapuskan badan-badan asing. Pada masa ini, wujud pergigian Barat tidak banyak boleh berkesan jelas berbahaya. Walau bagaimanapun, delegasi Super pergigian Cina memberikan kami FX tersebut. Ini adalah rawatan pemelihara imun Mchumo.

Melalui pencipta mikro penembusan herba terapi dan pergigian Cina tradisional yang mencetuskan terapi stereo banyak Kerja-kerja untuk menggalakkan peredaran darah dan mengeluarkan darah stasis, Kompleks imun dapat dikeluarkan dengan berkesan. Lebih terperinci, preskripsi Cina mempunyai keupayaan untuk mengukuhkan menyuburkan dan supaya darah kekuatan badan yang

Sebelum ini:Apa itu tercemar darah terapi untuk penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Kaki rawatan mandian dengan Cina pergigian

Tag: penyakit buah pinggang rawatan Masalah

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat