WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pergigian Cina >

Apakah berubat mandian terapi untuk buah pinggang penyakit?

2017-12-17 19:11

Apakah berubat mandian terapi untuk buah pinggang penyakit?Ubat mandian, rawatan Cina klasik, Super delegasi yang lama telah digunakan untuk merawat penyakit yang disebabkan oleh peredaran darah yang dipertingkatkan dan memperbaiki dalam Imuniti jadi-boleh ketahanan terhadap pelbagai jenis penyakit. Tempat mandi yang dilabel bercampur dengan Cina pergigian (pergigian herba yang diekstrak), pesakit-pesakit dapat menerima rawatan dengan mudah dengan mengambil Mandi seluruh badan. Mandian berubat cara permohonan luar Cina tradisional, pergigian adalah mudah untuk banyak, beroperasi, murah percuma dan WI Thout apa-apa kesan sampingan berbanding dengan rawatan oral yang lain.

Bagaimana dose kerja mandian berubat?

Toksin dan produk frailness di dalam darah akan excreted melalui kulit oleh peluh, banyak mengurangkan beban.

Meringankan beberapa gejala klinikal termasuk kulit dan penyakit gatal-gatal.

meningkatkan peredaran darah dalam organ-organ yang berbeza termasuk buah pinggang dan hati, banyak membantu membaiki fungsi buah pinggang yang rosak dan Memperlahankan atrofi daripada buah pinggang.

mengurangkan kelesuan; Mengurangkan bon otot dan sendi; Meningkatkan peredaran mikro seluruh badan untuk membantu mengeluarkan produk metabolik dan membawa lebih banyak oksigen.

meningkatkan kualiti tidur.

meningkatkan imuniti. Mandian berubat boleh mengelakkan sejuk dan meningkatkan keupayaan imun untuk melawan pelbagai jenis penyakit.

Fungsi mandian berubat

Berikut adalah fungsi-fungsi utama yang hep ubat untuk mandian:

1. meningkatkan peredaran darah, membuang darah stasis dan melawan toksin.

Adalah untuk diadaptasi oleh menyusun dengan kegagalan buah pinggang kronik, uremia dan lain-lain buah pinggang yang kronik.

2. mengurangkan glukosa darah dan lipid, mengawal tekanan darah.

Fungsi ini amat sesuai untuk pesakit dengan simptom-simptom seperti hyperlipidemia serta glukos darah tinggi dan diabetes.

3. membuang pensintesis di dalam darah.

Persediaan bahan buangan dalam darah menjadi salah diperbadankan tahap creatinine bertingkat, jadi menyusun dengan alahan kulit, purpura, ekzema, lupus dan lain-lain masalah kulit boleh memilih mandian berubat.

4. kawalan kehilangan protein.

Ini adalah sesuai untuk pesakit yang menghidapi proteinuria teruk + dan Sindrom nephrotic.

5. mengurangkan hematuria dan occult darah.

Sebelum ini:Kegagalan buah pinggang rawatan pergigian Cina tradisional

Artikel seterusnya:Apa itu tercemar darah terapi untuk penyakit buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang rawatan Terapi mandian berubat

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat