WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pergigian Cina >

Akan kaki urut baik untuk pesakit yang menghidapi penyakit buah pinggang?

2017-12-23 22:24

Akan kaki urut baik untuk pesakit yang menghidapi penyakit buah pinggang?Urutan kaki telah diamalkan dalam banyak budaya selama berabad-abad untuk mempromosikan kesihatan dan kesejahteraan. Hari ini, urut dianggap satu perubatan pelengkap dan alternatif yang digunakan oleh berjuta-juta untuk melegakan kesakitan, mengurangkan tekanan dan kebimbangan, memulihkan kecederaan dan meningkatkan kesihatan umum. Amalan urutan refleksologi kaki melibatkan mengenakan tekanan kepada titik tertentu pada kaki untuk menjejaskan beberapa bahagian tubuh.Sama ada anda meluangkan masa diri urut selepas seharian atau menuju ke sebuahspa untuk satu sesi dengan reflexologist yang disahkan, ia tidak hanya menjadi kakianda yang mendapat manfaat.

Sembelit merupakan satu masalah biasa bagi semua orang, terutamanya pesakit yang menghidapi penyakit buah pinggang. Sembelit membawa kesakitan dan kekecewaan kepada orang, ia membuatkan mereka rasa betul. Oleh itu, kita perlu mengambil langkah-langkah untuk memikirkan masalah ini.

Urutan kaki berasal dari China; Ia tarikh kembali ke lebih 4,000 tahun yang lalu. Kawasan kaki yang berbeza sesuai dengan pelbagai organ dalam badan manusia. Mengurut bahagian kaki yang betul boleh membantu pergerakan usus pesakit penyakit buah pinggang yang mengalami sembelit.

Ubat-ubat buatan sendiri: minum air suam setiap Pagi; Ikuti diet kaya dengan seratyang; melakukan senaman berkala; membina tabiat awal ke tempat tidur, awal untuk meningkat; minum dua atau tiga cuka epal cider bercampur dengan air setiap pagi dengan perut kosong, dan sebagainya.

Ada ubat semula jadi mempunyai tiada kesan sampingan, dan boleh menyembuhkan sembelit dalam penyakit buah pinggang. Ubat-ubat lain termasuk gaya hidup yang sihat, mengelakkan tinggi lemak dan makanan ringan dan memakan air seberapabanyak yang mungkin (untuk pesakit dengan bengkak harus mengawal pengambilan air).

Sebelum ini:Terapi panas Compress untuk penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Interaksi ubat-ubatan mungkin semakin berbahaya kepada pesakit buah pinggang

Tag: Perkhidmatan Urutan rawatan buah pinggang Disese buah pinggang penyakit rawatan kaki

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat