WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pergigian Cina >

Terapi panas Compress untuk penyakit buah pinggang

2017-12-19 22:10

Terapi panas Compress untuk penyakit buah pinggangTradisional Cina ubat panas Mampat terapi tumpuan menghapuskan toksin di dalam buah pinggang. Selepas pemprosesan ubat-ubatan yang boleh menghapuskan toksin daripada buah pinggang dan memulihkan kecergasan buah pinggang, doktormenggunakannya untuk ShenShu memain menghapuskan toksin.

Prinsip tindakan

Pertama, menggunakan perubatan tradisional Cina kepada pundi kencing meridianLuaran, kemudian membuat ubat-ubatan yang masukkan buah pinggang walaupunkesan daripada pundi kencing saluran meridian dan buah pinggang daripada shaoyin kaki, akhirnya menghapuskan toksin.

Kedua, Shenshu adalah untuk acupoint bahawa peluh atau air kencing yang dilepaskan, jadi terapi dilakukan di Shenshu.

Kesan-kesan jangka pendek

Satu, perubahan air kencing. Sebagai contoh, peningkatan isipadu air kencing, air kencing kuning dengan bau kuat dan sebagainya.

Dua, awal peringkat pemulihan fungsi buah pinggang (peningkatan sebanyak creatinine air kencing), menurun Nokturia, peningkatan gejala stasis darah.

Tiga, lenyapnya sistemik gejala toksik, seperti melegakan gatal kulit, improvemnet penghadaman gejala, stabil tekanan darah dan lain-lain.

Nota-Nota

Pada mulanya, orang-orang yang mempunyai alahan kulit, fizikal sensitif tidak dibenarkan untuk menerima terapi ini, termasuk wanita hamil.

Kemudian, ketika tinggal di hospital, untuk mendapatkan kesan yang baik, rawatanhaba dan intensiti adalah berbeza dari seorang ke seorang.

Apatah lagi, pesakit perlu memberi perhatian untuk melindungi kulit badan tumpuan double side Shenshu titik.

Sebelum ini:Terapi Moxibustion-perubatan tradisional Cina bagi penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Akan kaki urut baik untuk pesakit yang menghidapi penyakit buah pinggang?

Tag: rawatan Buah pinggang penyakit rawatan penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat