WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pergigian Cina >

Terapi Moxibustion-perubatan tradisional Cina bagi penyakit buah pinggang

2017-12-19 22:08

Terapi Moxibustion-perubatan tradisional Cina bagi penyakit buah pinggangTerapi Moxibustion merujuk kepada perubatan tradisional Cina yang melibatkan pembakaran herba tertentu untuk memudahkan penyembuhan penyakit buah pinggang.

Terapi Moxibustion Perubatan Cina tradisional bertujuan untuk merawat penyakit buah pinggang melalui memulihkan penyakit biasa rintangan. Secara terperinci, ia berfungsi berdasarkan menyesuaikan diri tenaga penting dan darah dengan terapi moxibustion, jadi untuk protmote biasa peredaran darah dan keseimbangan hati, akhirnya pulih penyakit biasa rintangan badan manusia.

Acupoints pemilihan dan penggunaan ubat-ubatan

Pertama, moxa yang dibuat oleh hospital kami secara sulit.

Kedua, doktor memilih acupoint dari saluran buah pinggang, pundi kencing meridian, limpa saluran, saluran perut, saluran meridian dan ren Gabenor terutamanya.

Dari segi penggunaan, mengisar dua dos moxibustion terapi untuk serbuk, kemudian Tambah moxa kayu atau moxa kepadanya. Semasa proses, moxibustion tiruan dankatil penuh-automatik pintar moxbustion boleh juga digunakan. Di samping itu, tujuh hari kepunyaan satu kursus sahaja sedikit, 49 hari padang besar.

Kesan-kesan jangka pendek

Rintangan meningkat, kurang keletihan, peningkatan selera makan, tidur, urea serum meningkat dan peningkatan air kencing adalah kesan-kesan yang jelas.

Nota-Nota

Pesakit perlu melihat scald keluar, yang tidak sesuai untuk digunakan parut-producingmoxibustion. Selain itu, terapi itu tidak dapat dilaksanakan di bawah perut kosong, wanita hamil tidak dibenarkan untuk menerima terapi ini.

Sebelum ini:Kesan terapi klinikal pergigian Cina mikro osmotherapy

Artikel seterusnya:Terapi panas Compress untuk penyakit buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang rawatan rawatan penyakit buah pinggang perubatan tradisional Cina Terapi Moxibustion

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat