WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pergigian Cina >

Bagaimana kita boleh merawat air kencing Foamy selepas pemindahan buah pinggang

2018-09-17 09:24

Bagaimana kita boleh merawat air kencing Foamy selepas pemindahan buah pinggangBiasanya, pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang boleh kembali hidup agak normal selepas melakukan pemindahan ginjal walaupun mereka masih akan mempunyai imuniti yang rendah dan diet buah pinggang. Tetapi, sebaik sahaja air kencing foamy datang lagi, bagaimana boleh kita merawat kencing foamy selepas pemindahan ginjal.

Lazimnya bercakap, kencing foamy akan protein dalam air kencing pesakit buah pinggang yang ditanam semula, Walau bagaimanapun, terdapat faktor-faktor lain boleh menyebabkan air kencing foamy. Dengan itu, pesakit akan lebih baik untuk mengambil ujian air kencing untuk memastikan sama ada terdapat protin dalam air kencing atau tidak.

Jika ada protein dalam air kencing, sila semak fungsi ginjal untuk melihat Apakah perkara dengannya. Lebih-lebih lagi, pesakit juga perlu untuk menerima rawatan semulajadi untuk menghilangkan proteinuria dan memperbaiki fungsi buah pinggang yang berpenyakit. Sebaliknya, pesakit mungkin perlu menjalani rawatan dialisis dan kemudian mengambil satu lagi pemindahan ginjal.

Malah, terapi membuang toksin mempunyai kesan yang besar terhadap bukan sahaja merawat proteinuria tersebut tetapi juga memulihkan buah pinggang. Semasa rawatan, satu siri rawatan semula jadi akan diguna untuk pesakit jadi sebagai untuk membersihkan toksin dan sisa sepanjang seluruh badan dengan berkesan dan selamat. Kemudian, akan menghalang kerosakan buah pinggang dan buah pinggang akan bermula mendapat baik dalam persekitaran baru.

Sebelum ini:Interaksi ubat-ubatan mungkin semakin berbahaya kepada pesakit buah pinggang

Artikel seterusnya:TIDAK

Tag: Air kencing foamy pemindahan ginjal

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat