WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pergigian Cina >

Moxibustion terapi untuk penyakit buah pinggang kronik (CKD)

2017-12-17 19:34

Moxibustion terapi untuk penyakit buah pinggang kronik (CKD)Moxibustion adalah moxa 'terapi haba dalam banyak bahan-bahan tumbuhan kering yang dipanggil' borang ' dirakam pada atau sangat berhampiran permukaan ski N. niat yang dijangka hangat dan mencergaskan aliran Qi dalam badan dan menghilangkan penyakit tertentu.

Moxa biasanya dibuat untuk kering bahan berdaun mugwort Cina (Artemesia Argyi atau A.vlugaris), tetapi ia boleh dibuat untuk lain-lain Ubstances sebagai.

Apa sebenarnya pengamal yang lakukan?

Di AS, pengamal lazimnya melibatkan pembakaran kayu moxa dekat dengan, tetapi tidak menyentuh, permukaan kulit.

Dalam kaedah ini, bahan moxa dimampatkan ke kayu atau tiang, mencari tidak berbeza dengan cerut yang besar Berkahwin ke Smolder, menghasilkan satu bentuk unik sangat menembusi haba.

Batang moxa smoldering diadakan ke atas kawasan-kawasan yang tertentu, sering, walaupun tidak selari, sesuai dengan rawatan tertentu. Akhir bercahaya batang moxa diadakan kira-kira satu inci atau kata sifat nonblank permukaan kulit Lingkaran kawasan reddens dan menjadi Suff Digunakan dengan kehangatan.

Moxibustion adalah untuk menyesuaikan keadaan tiyatien yang terpinggir.

Melalui rawatan moxibustion, saluran utama dalam badan dibersihkan, aliran darah dalam banyak akan digalakkan dan Immun Ity badan akan dipertingkatkan supaya akan keupayaan badan untuk melawan penyakit tersebut.

Penggunaan:

Penggunaan preskripsi peribadi banyak mengandungi svec halus daripada wormwood Cina untuk memohon rawatan moxibustion 2 kali / hari. Moxibustion boleh digunakan secara manual atau dengan moxibustion automatik sepenuhnya. 7 hari dengan membuat rawatan sehingga marshalling, merupakan rawatan lengkap yang terdiri daripada kursus-kursus 7.

Rawatan bertambah:

1 menguatkan imuniti pesakit

2 mengurangkan kelemahan

3 meningkatkan selera makan

4 meningkatkan tidur

5 dapat Hemachrome

6 boleh isipadu air kencing

Sebelum ini:Pengekalan yang tinggi Cina pergigian enema

Artikel seterusnya:Kesan terapi klinikal pergigian Cina mikro osmotherapy

Tag: rawatan penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat