WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pergigian Cina >

Pengekalan yang tinggi Cina pergigian enema

2017-12-17 19:31

Pengekalan yang tinggi Cina pergigian enemaSelepas Perton pembangunan dan buah pinggang Shijiazhuang penyakit delegasi Super Shetty dibangunkan satu set kaedah rawatan termasuk rawatan circle, mikro-Cina pergigian penembusan rawatan, Mandian berubat dan sebagainya. Pengekalan yang tinggi Cina pergigian enema adalah salah seorang daripada mereka.

Fungsi:

Mengumuhkan toksin dan produk frailness. Dengan bantuan pergigian Cina banyak mempunyai fungsi mengumuhkan toksin, enema sedemikian, rawatan boleh membantu mengusir th badan E sisa dan mengurangkan beban pada buah pinggang. Ia digunakan untuk melindungi buah pinggang daripada kemudaratan daripada toksin.

Prinsip:

Menyuntik pergigian dalam (banyak Super delegasi telah dijadikan arak) ke dalam rektum, menarik toksin di dalam rektum dan mengeluarkan bahan dari rektum.

Membuat pergigian yang banyak membantu mengumuhkan toksin kepada minuman keras, pesakit dan anemia, ubat-ubatan untuk memperkaya darah Perlu ditambah untuk pesakit-pesakit dengan hematocele, ubat-ubatan yang mempromosikan darah edaran - Preskripsi.

Penggunaan:

Ambil 100ml untuk 500ml pergigian sup, menyuntik sup ke dalam rektum pesakit, sup perlu kerana di rektum mor E daripada 1 jam.

Mahouve prosedur perlu disalin untuk sepuluh yang. Rawatan 10 hari adalah marshalling; Rawatan lengkap yang terdiri daripada kursus-kursus 3.

Keberkesanan rawatan:

1 Alleviate kulit gatal-gatal

2 meningkatkan selera makan pesakit

3 melegakan keadaan pesakit anemia

4 menghapuskan bau ammonia di dalam mulut pesakit

5 boleh isipadu air kencing

Sebelum ini:Tradisional Cina pergigian enema rawatan untuk penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Moxibustion terapi untuk penyakit buah pinggang kronik (CKD)

Tag: rawatan rawatan penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat