WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pergigian Cina >

Tradisional Cina pergigian enema rawatan untuk penyakit buah pinggang

2017-12-17 19:28

Tradisional Cina pergigian enema rawatan untuk penyakit buah pinggangApa itu rawatan enema pergigian Cina tradisional?

Rawatan Cina pergigian Enema tradisional, juga dikenali sebagai rawatan Clyster, membuktikan untuk berkesan untuk merawat Penyakit selepas banyak amalan klinikal Perton. Kerana dengan mendarabkan penyembuhan ini, it digunakan secara meluas melalui banyak sekarang.

Bagaimana ia berfungsi?

Terapi secara berulang tiga prosedur. Mengambil masa 100ml hingga 500ml pergigian sup. Kemudian, menyuntik sup ke dalam rektum pesakit. Pengalaman lepas, di "sup yang tinggal di dalam" rektum untuk sekurang-kurangnya 1 jam. Mahouve prosedur perlu diulangi selama sepuluh, berturut-turut sehari. Rawatan 10 hari adalah marshalling; Rawatan lengkap yang terdiri daripada kursus-kursus 3.

Melalui rawatan, fungsi usus SCM akan menjadi. Herba yang dituang ke dalam usus akan memecahkan serpihan dan membuang negatif bakteria dan parasit, tanpa berkurangan dalam Bakteria yang positif. Ia juga boleh membantu menghapuskan tinja tinggal yang ini terperangkap dalam lipatan (Haustra), dan terutamanya, (sudut Flexures) SCM usus.

Apakah functions?one.jpg

Ia berfungsi dengan menghapuskan toksin dan sisa dalam badan, banyak akan mengurangkan bebanan buah pinggang. Ubat-ubatan yang akan dijadikan minuman keras yang dan kemudian akan dimasukkan ke dalam rektum untuk menarik toksin dan bahan buangan dan membuang keluar dari th E rektum. Untuk pesakit-pesakit dengan anemia, ubat-ubatan yang berguna untuk memperkaya darah harus dipilih untuk pesakit dengan Hematocele, Ubat-ubatan untuk menggalakkan peredaran darah yang perlu ditambah kepada preskripsi.

Apakah item yang perlu dibayar banyak perhatian dalam proses rawatan?

1. Ingatkan yang micturate terpinggir tidak dilaporkan rawatan.

2. mengawal suhu clyster, tumpuan, halaju aliran, tekanan dan kuantiti cecair di tahap yang sepatutnya.

3. menghormati terpinggir dengan teliti untuk itu sama ada beliau mempunyai ketidakselesaan. Jika rapat berlaku dengan apa-apa gejala luar biasa, seperti pucat, peluh sejuk, teruk perut-Bon, nadi pantas, dihitung, dihitung dan Exasperated menghentikan rawatan secepat mungkin.

4. peralatan setiap masa Imam walaupun ia akan digunakan untuk seorang sahaja atau dengan pergigian Mahouve.

Yang tidak sesuai untuk rawatan?

Pesakit yang mempunyai encephalopathy hepatik, penyiasatan penyakit kardiovaskular, kegagalan jantung Kardiak atau yang menderita dengan akut abdomen, pendarahan saluran alimentary, bunting, pengekalan yang tinggi sodium dan shouldn berlabel ' t mengambil rawatan.

Mengapa ia digunakan secara meluas?

Pergigian tradisional Cina menganggap bahawa enemas herba yang berkesan kerana usus SCM organ yang berkaitan Buah pinggang. Apabila tenaga dari herba sampai ke buah pinggang ia cepat berpindah seluruh badan.

Western pergigian juga mengiktiraf bahawa kedua-dua sistem peredaran darah dan sistem limfa dengan mudah boleh menyerap pergigian Usus. Selain itu, asid dalam perut dan usus SCM tidak mengurangkan ciri-ciri perubatan, ataupun ia tidak merosakkan orang-orang dan Buah pinggang.

Sebelum ini:Kaki rawatan mandian dengan Cina pergigian

Artikel seterusnya:Pengekalan yang tinggi Cina pergigian enema

Tag: penyakit buah pinggang rawatan Pergigian Cina tradisional

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat