WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > penyakit buah pinggang penyakit polikistik >

Makanan udara kaedah untuk penyakit ginjal polycystic

2017-12-27 22:59

Makanan udara kaedah untuk penyakit ginjal polycysticApabila mengalami penyakit ginjal polycystic yang bergantung pada rawatan dadahtidak mencukupi, kita juga perlu melakukan kerja dengan baik hidup penjagaan Dietdalam rawatan dadah pada masa yang sama, ia boleh membantu kita untuk ginjal polycystic pesakit lebih awal dari penyakit, menghilangkan teka-teki , kami akan memberi lebih perhatian kepada pendingin makanan penyakit ginjal polycystic Apakah kaedah!

Pertama, makan berlebihan. Makan berlebihan secara amnya tergolong pemakananjenis, yang akan membawa kepada sisa perkumuhan manusia keperluan yang meningkat, akan meningkatkan beban kepada buah pinggang, tetapi lama makan berlebihan boleh membawa kepada penyakit gastrousus, pelbagai organ badan akan bersambung, jika pucuk gastrousus, ginjal beban kerja akan meningkat, untuk masa yang lama ia akan membawa kepada ginjal polycystic.

Kedua, diet ginjal polycystic tak menentu. Ramai orang muda mempunyai tabiat tidur lewat, biasanya tidak suka Sarapan Pagi, dan sesetengah orang makan sangat luar biasa, supaya mudah untuk membawa kepada penyakit gastrousus dan kemudianmembawa kepada tercetusnya penyakit ginjal polycystic.

Ketiga, keutamaan ke atas rangsangan makanan masin atau pedas. Ramai orang makan jeruk, bakon atau sosej, salai ikan apa, produk-produk jeruk ini dengan mudahboleh membawa kepada ginjal polycystic dewasa.

Keempat, selalunya makan sisa. Ramai orang malas dan makan sisa makanan di dalam ketuhar gelombang mikro. Banyak kajian menunjukkan bahawa terdapat bakteriadalam sisa, terutamanya dalam sekelip mata, yang boleh merangsang buah pinggang kita.

Kelima, untuk had pengambilan protin berlebihan: makan ayam, itik, ikan, daging dan lain-lain binatang protein tinggi dan makanan bergoreng dan lemak yang tinggi;Makan protein sayur-sayuran yang kaya dengan kandungan, seperti kacang, produksoya (terutama pucuk di buah pinggang dalam penyakit ginjal polycystic). Diet rendah protein memainkan peranan penting dalam mengurangkan bebanan buah pinggang dan mengurangkan penyakit itu.

Keenam, had penggunaan ubat-ubatan yang toksik kepada buah pinggang. Sudah tentu, apabila berlaku tekanan darah tinggi dan penyakit edema, ia adalah perlu untuk menggunakan ubat-ubatan antihipertensi (walaupun ada beberapa kesan sampingan, tetapi tekanan darah tinggi boleh menyebabkan kerosakan buah pinggang).

Ketujuh, menghadkan rasa penekanan kelas makanan: seperti jeruk makanan terlalumasin. Sudah tentu, apabila kawalan kemasinan, dilaraskan mengikut keadaan pesakit dan tahap fungsi buah pinggang, tidak semua pesakit yang mempunyai sista buah pinggang mesti tegas menghadkan garam.

Kelapan, menghadkan makanan pedas pedas: seperti cili, arak, rokok, coklat, kopi, ikan laut, udang, ketam dan sebagainya.

Sebelum ini:Memberi perhatian kepada diet pada pesakit dengan penyakit ginjal polycystic

Artikel seterusnya:Amalan diet ini perlu dielakkan oleh pesakit-pesakit penyakit ginjal Polycystic

Tag: penyakit ginjal polycystic makanan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat