WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > penyakit buah pinggang penyakit polikistik >

Apakah diet untuk penyakit ginjal polycystic?

2017-12-27 22:40

Apakah diet untuk penyakit ginjal polycystic?Apakah kaedah terapi ginjal polycystic? Berlakunya pesakit ginjal polycystic mengalami beban kecil tiada, merosakkan badan dan roh, untuk mengelakkan penyakit ini,anda mesti mempunyai kefahaman yang betul tentang penyakit ini, terutamanya untuk mengetahui penyakit ginjal polycystic kaedah terapeutik, bagi mengelak di kejadian penyakit mudarat, maka Apakah kaedah diet ginjal polycystic?

Kaedah terapi Diet untuk ginjal polycystic:

1. dalaman makanan: haiwan daripada yang diperbuat daripada makanan yang telah dimasak ini tidak sesuai untuk pesakit-pesakit ginjal polycystic untuk makan hati terutamanya haiwan, China mesej, apa yang makan, apa, sebenarnya bukan kes itu, dalam proses penyembelihan binatang yang meninggalkan banyak toksin pada hatidan buah pinggang , terutamanya hati, fungsi detoksifikasi hati adalah. Banyak toksin metabolisme haiwan ditinggalkan dalam usus, jika pesakit mengambil bahan-bahan ini dapat dilihat menambah beban pada buah pinggang, memburukkan lagi penyakit.

2. tinggi protein makanan: setiap jenis penyakit buah pinggang perlu diet rendah protein, untuk mengelakkan sintesis metabolites nitrogen dalam badan, mengurangkan perkumuhan buah pinggang. Seperti kacang soya, tauhu dan lain-lain produk kacang.

3. menapai makanan: makanan bertapai di sini adalah makanan terutamanya bertapai, tauhu dan telur busuk. Elakkan penggunaan seperti ini, dapat memberi manfaat kepada kadar pertumbuhan cyst.

4. Imedi: arak, wain putih terutama bagi pesakit yang menghidapi penyakit ginjal polycystic perlu berhenti, rangsangan alkohol dan buah pinggang adalah amat penting. Ia boleh merangsang aktiviti polycystic protein dan mempercepatkan pertumbuhan sista.

5. kopi dan coklat adalah dilarang sama sekali. Di atas adalah untuk ginjal polycysticdiet perhatian, pesakit ginjal polycystic perlu tahu akal sesetengah diet, cara pemakanan adalah penting untuk ginjal polycystic.

Sebelum ini:Apakah jenis makanan yang lebih sesuai untuk pesakit-pesakit dengan buah pinggang polycystic?

Artikel seterusnya:Enam cadangan diet dan pemakanan penyakit ginjal polycystic

Tag: diet penyakit ginjal polycystic

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat