WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > penyakit buah pinggang penyakit polikistik >

Apakah jenis makanan yang lebih sesuai untuk pesakit-pesakit dengan buah pinggang polycystic?

2017-12-27 22:31

Apakah jenis makanan yang lebih sesuai untuk pesakit-pesakit dengan buah pinggang polycystic?Apakah jenis makanan yang lebih sesuai untuk pesakit-pesakit dengan buah pinggang polycystic?

Adalah nama pelbagai saiz buah pinggang ginjal polycystic tidak dihubungkan dengan bahagian luar ramai fibrosis, yang juga dipanggil penyakit fibrosis ginjal. Biasa sista buah pinggang boleh dibahagikan kepada ginjal polycystic, mudah sista buah pinggang dan sista buah pinggang yang diperolehi, medulla, mampung buah pinggang dan renal pelvis sista. Untuk rakan yang sakit yang tidak bergantung pada rawatan dadah, dalam diet juga harus memberi lebih perhatian, jika pesakit mempunyai tabiat, pemakanan tidak miskin sahaja tiada kesan rawatan mungkin juga memburukkan lagi keadaan pembangunan.

Diet dengan atau tanpa menggunakan batu buah pinggang:

1, ginjal polycystic diet perlu memberi perhatian kepada minuman beralkohol, wain,terutamanya wain putih, untuk pesakit dengan penyakit ginjal polycystic dinasihatkan untuk berhenti, ginjal polycystic rangsangan pemakanan, alkohol dan buah pinggang adalah amat penting. Ia boleh merangsang aktiviti polycystic protein dan mempercepatkan pertumbuhan sista.

2 makanan bertapai, bertapai makanan di sini adalah terutamanya bertapai makanan, diet buah pinggang, seperti tauhu, telur busuk. Elakkan penggunaan seperti ini, dapat memberi manfaat kepada kadar pertumbuhan cyst.

3, makanan tinggi protein, setiap jenis penyakit buah pinggang, harus menjadi rendah protein diet, diet buah pinggang polycystic, untuk mengelakkan sintesis metabolites nitrogen dalam badan, mengurangkan perkumuhan buah pinggang. Seperti kacang soya, tauhu dan kekacang lain, anda perlu makan kurang.

4, visceral makanan, haiwan daripada yang diperbuat daripada makanan yang telah dimasak ini tidak sesuai untuk pesakit-pesakit ginjal polycystic untuk makan, diet ginjal polycystic terutamanya haiwan hati, Cina mesej, apa yang makan, apa, sebenarnya bukanlah penyakit ginjal polycystic, kes dalam penyembelihan haiwan di dalam proses memakan banyak toksin ditinggalkan buah pinggang dan hati, terutamanya adalah hati, fungsi hati detoksifikasi, banyak toksin metabolisme haiwan ditinggalkandalam usus, jika pesakit mengambil bahan-bahan ini dapat dilihat menambah beban pada buah pinggang, aggravating penyakit.

5, ginjal polycystic diet, kopi, coklat adalah dilarang sama sekali.

Pesakit yang menghidapi penyakit ginjal polycystic perlu makan lebih, Makan lebih banyak makanan

1, buah-buahan yang tinggi vitamin dan sayur-sayuran.

2, buah-buahan yang kaya besi dan sayur-sayuran seperti lobak merah.

3, boleh mencairkan batu fosil daripada sayur-sayuran, makanan, seperti kulat hitam.

4, kesan diuretik makanan. (turnip, mentimun lilin)

Sebelum ini:TIDAK

Artikel seterusnya:Apakah diet untuk penyakit ginjal polycystic?

Tag: penyakit ginjal polycystic makanan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat