WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Jelasnya buah pinggang menderma kepada bantuan orang lain meningkat semasa cuti?

2018-04-03 17:52

Jelasnya buah pinggang menderma kepada bantuan orang lain meningkat semasa cuti?Dari jingle biasa dari Salvation Army bell ringers ke dalam Tong derma yang berwarna-warni bagi mainan secara besar-besaran dan kot pemacu, penyakit buah pinggang kronik dan pesakit-pesakit dialisis yang mungkin telah mencatat bahawa cuti adalah kaya dengan tradisi memberi. Malah, dalam tahun-tahun kebelakangan ini, sumbangan telah meningkat dan kira-kira tiga puluh empat peratus (34%) dari semua kebajikan dilakukan dalam tempoh tiga bulan terakhir tahun ini (Oktober, November dan Disember), menurut Steve MacLauglin (Pengarah produk pengurusan bagi Blackbaud, mengumpul dana firma penyelesaian). Apakah penting bagi pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis untuk memahami adalah mengapa lebih ramai individu yang menderma semasa cuti dan bagaimana ini boleh membantu meningkatkan peluang mereka untuk bergerak lebih dekat kepada Mesyuarat sepadan, sanggup dan bermurah hati jelasnya (tidak) hidup Penderma buah pinggang.

Musim memberikan kebajikan dalam ayunan penuh dan "the perkara yang terbesar untuk ambil perhatian bahawa pertumbuhan terpulang tanpa pengaruh utama bencana, " kata Encik MacLauglin. Apa kita akan melihat adalah pertumbuhan organik, yang mencadangkan bahawa rakyat akan menjadi lebih amal dan terbuka untuk membantu orang lain yang memerlukan. Tetapi apa yang mendorong penderma untuk memberi?

Well, menurut James Weyant (Profesor dalam bidang Psikologi di Universiti San Diego), ia adalah semua emosi. "Saya fikir banyak motivasi adalah empati, " kata Weyant. Profesor terus, "If anda benar-benar boleh memahami orang lain dan merasakan untuknya, maka kau lebih cenderung memberi." Oleh itu, semasa cuti yang sering menekankan semangat memberi, berterima kasih, dan membantu orang lain, ia masuk akal untuk masyarakat umum untuk lebih emosi menjurus ke arah baik hati dalam altruisme dan wanting membantu golongan yang memerlukan seperti individu dalam komuniti penyakit buah pinggang kronik.

Apakah ini bermakna pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis yang mahukan pemindahan buah pinggang? Ringkas: berkongsi cerita anda. Ia adalah penting bahawa pesakit mempunyai kisah-kisah mereka dan keperluan untuk jelasnya tinggal buah pinggang penderma beredar dengan jelas supaya orang lain yang mempunyai niat yang terbaik (berminat dalam membantu golongan yang memerlukan) mempunyai peluang untuk mempelajari lebih lanjut tentang bagaimana mereka boleh membuat perbezaan dan membantu anda meningkatkan kualiti hidup anda dan meningkatkan panjang umur anda.

Profesor Weyant mencadangkan bahawa apabila seseorang memerlukan meminta bantuan dan orang lain percaya bahawa mereka mungkin bantuan, maka sukar bagi mereka untuk menyampaikan peluang untuk membantu sama lain. "Terdapat bahawa jenis emosi perkara seperti, di sini adalah orang ini di hadapan saya, " kata Weyant. Bila orang merasa empati untuk seseorang, salah satu daripada perkara-perkara yang mereka lakukan itu adalah menjadi lebih pemurah.

Tiada siapa kelihatan pada pesakit yang berkongsi bahawa mereka memerlukan bantuan daripada orang lain. Ia bukanlah kelemahan, ia menjadi kekuatan. Kebanyakan menyedari bahawa ia mengambil banyak keberanian untuk berkongsi cerita anda dan membiarkan orang lain mengetahui bagaimana mereka boleh membantu anda menjalani kehidupan yang lebih baik. Jika anda perlukan bantuan untuk berkongsi keperluan anda untuk penderma yang baik hati kemudian klik di sini untuk mendaftar untuk kempen penderma buah pinggang A mencari dan membolehkan pasukan Media sosial membantu anda dalam meningkatkan peluang anda menyambung dengan potensi individu jelasnya.

Sebelum ini:Selsema dengan penyakit buah pinggang, 5 Tips untuk Elakkan daripada dijangkiti

Artikel seterusnya:Apa rawatan adalah lebih baik daripada pemindahan bagi pesakit buah pinggang

Tag: buah pinggang derma

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat