WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Pemindahan ginjal Major Milestone menyerlahkan kekurangan teruk

2018-03-27 11:06

Pemindahan ginjal Major Milestone menyerlahkan kekurangan terukPemindahan ginjal Major Milestone menyerlahkan kekurangan yang teruk dalam sistem pemindahan buah pinggang

Rangkaian yang bersatu untuk berkongsi Organ telah mengumumkan bahawa mereka telah melanda "Milestone yang penting daripada 500,000 si penderma Organ Transplants" semenjak 1987. Kira-kira, 49% atau 242,294 pemindahan jumlah 500,000 yang dilakukan adalah pemindahan buah pinggang.

Walaupun ia adalah masing-masing bahawa pemindahan Organ setengah juta telah dijalankan di sejak 28 tahun yang lepas, ia membawa ke hadapan menjadi masalah yang besar; masa tunggu yang berkembang di dalam senarai pemindahan buah pinggang. Manakala mengharapkan pakar bedah pemindahan buah pinggang untuk melakukan pemindahan jumlah 25,000 tahun ini banyak "feel perlu akan gerhana usaha mereka, sebagai satu lagi 40,000 pesakit boleh ditambah ke dalam senarai menunggu, " menurut mingguan Florida.

Oleh yang demikian, terdapat kekurangan berterusan buah pinggang dengan lebih daripada 100,000 pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis yang disenaraikan dan memerlukan pemindahan buah pinggang. Ini bingkai isu kekurangan pemindahan buah pinggang bahawa ramai pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis sedang mengalami punca yang lima (5) hingga tujuh (7) tahun tunggu masa secara purata dan hampir 5,000 pesakit meninggal dunia setiap tahun semasa menunggu buah pinggang yang Pemindahan.

Pakar-pakar mendedahkan bahawa, "more daripada 1 juta orang mati di Amerika Syarikat setiap tahun, tetapi hanya kira-kira 8,000 daripadanya menjadi penderma organ. " hanya 1% daripada keseluruhan organ yang didermakan dari si mati benar-benar digunakan dalam pesakit-pesakit, dan buah pinggang adalah khusus yang sebahagian kecil daripada jumlah peratusan digunakan. Ini adalah kerana peraturan-peraturan kerajaan dan "Transplant birokrasi. " Dr. Michael Goldstein (Pengarah Eksekutif hidup Perikatan) berkata bahawa, "Jika anda meninggal dunia di rumah dalam tidur anda, anda tidak boleh menjadi seorang penderma organ. Jika anda meninggal dunia di sebuah restoran yang tercekik pada sepotong daging, anda tidak boleh menjadi seorang penderma organ. Jika anda meninggal dunia dalam kemalangan kereta terakhir (antara negeri) 95, anda tidak boleh menjadi seorang penderma. " Oleh itu, penderma Organ termasuk orang-orang yang mendermakan buah pinggang mesti otak mati dan mati di hospital.

Pakar bedah mengatakan tangan mereka terikat oleh kerajaan. Garis Panduan Persekutuan menyekat mereka daripada mengambil risiko — mengubah organ-organ kurang daripada sempurna ke dalam hal-hal yang paling kritikal pesakit, "mereka mendakwa. Walau bagaimanapun, Dr. Bob Walsh (Pengarah sumber kesihatan dan perkhidmatan pentadbiran) mencadangkan bahawa, "Doktor membuat keputusan... yang sentiasa menjadi kes."

Itulah sebabnya ianya memeranjatkan untuk mengetahui bahawa kira-kira 17.9% dikeluarkan ginjal yang benar-benar dibuang. Terutamanya sejak penemuan baru oleh penyelidik Universiti Yale menyarankan bahawa amalan membuang "injured" buah pinggang mungkin satu kesilapan besar kerana cedera "may buah pinggang menjadi lebih berdaya maju daripada apa yang disangka sebelum ini, dan harus dipertimbangkan untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk pemindahan organ. "

Oleh itu, penyakit buah pinggang kronik dan Dialisis pesakit harus mempertimbangkan membincangkan penggunaan buah pinggang tercedera dengan pasukan pemindahan mereka, terutamanya jika mereka mendapati ia lebih sukar untuk mendapatkan pemindahan buah pinggang. Namun, tidak ada penderma cukup bagi jumlah orang-orang yang memerlukan satu buah pinggang. Oleh itu, berkongsi maklumat ini dengan orang lain di Facebook, Twitter, dan melalui e-mel supaya mereka boleh memahami kekurangan pemindahan buah pinggang dan boleh mempertimbangkan derma.

Selain itu, untuk meningkatkan peluang anda menyambung dengan potensi hidup buah pinggang penderma, hubungi hospital buah pinggang di china untuk maklumat lanjut mengenai kempen penderma buah pinggang A mencari.

Sebelum ini:Dibuang kerja buah pinggang untuk pesakit buah pinggang yang tidak termasuk penerima khusus

Artikel seterusnya:Penderma buah pinggang yang melebihi usia 70 tahun?

Tag: pemindahan ginjal

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat