WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Perubahan sistem peruntukan pemindahan buah pinggang adalah berbahaya kepada pesakit yang lebih tua

2018-03-27 10:51

Perubahan sistem peruntukan pemindahan buah pinggang adalah berbahaya kepada pesakit yang lebih tuaKajian baru mengesahkan bahawa perubahan sistem peruntukan pemindahan buah pinggang adalah berbahaya kepada pesakit yang lebih tua

Ia adalah fakta yang malang itu hanya 1 dalam 3 orang hidup dengan dialisis. Dengan lebih daripada 100,000 orang menunggu satu buah pinggang PERMINDAHAN pada senarai menunggu buah pinggang PERMINDAHAN, hampir 5,000 orang mati setiap tahun sebelum membuat ia ke bahagian atas senarai untuk pertimbangan. Oleh itu, ini jelas merupakan satu masalah yang kritikal, dan itulah sebabnya mengapa Dr. John Friedewald (ubat-ubatan barat laut, Nephrologist PERMINDAHAN) dan rangkaian Bersatu untuk rakan-rakan Jawatankuasa perkongsian Organ dibangunkan sebuah "Longevity Matching baru" sistem pengagihan buah pinggang. Buah pinggang pasangan proses ini dijangka berlangsung terpanjang dengan orang-orang yang diharapkan untuk hidup paling lama, dan bertujuan untuk memaksimumkan manfaat pemindahan buah pinggang semasa memotong tunggu times. Walau bagaimanapun, satu kajian baru boleh menyerlahkan menjadi kebimbangan utama yang berkaitan dengan polisi ini baru angkat penonton yang banyak dikongsi dengan buah pinggang hospital dalam laman web china.

Dimasukkan ke dalam tempat dalam Disember 2014 menggunakan hampir sama panjang umur, pesakit-pesakit yang dijangka hidup paling lama dipadankan dengan buah pinggang kualiti tertinggi supaya mereka mungkin memerlukan pemindahan semula, teori dalam yang mungkin melambatkan pertumbuhan daripada senarai menunggu buah pinggang PERMINDAHAN dan biarkan lain-lain buah pinggang bagi mereka yang memerlukan. Namun, bagaimana pula dengan pesakit yang lebih tua, apa yang berlaku kepada mereka?

Well, penemuan-penemuan yang dibentangkan pada Kongres PERMINDAHAN Amerika mencadangkan bahawa penerima pemindahan buah pinggang "Elderly mempunyai kemungkinan survival yang lebih teruk jika mereka menerima organ daripada warga tua dan bukannya muda individu. " penyelidik juga mendapati bahawa warga tua penerima yang menerima warga tua ginjal daripada penderma yang meninggal dunia berusia 65 tahun dan lebih tua mempunyai 1.75 satu masa risiko tinggi kehilangan buah pinggang dan fungsi buah pinggang yang teruk.

Friedewald yang berkhidmat sebagai Pengerusi United rangkaian Jawatankuasa perkongsian Organ yang dibangunkan buah pinggang peruntukan sistem baru berkata, "apa yang kita mahukan berlaku berlaku. Apabila kita melihat pada mismatches yang melampau di usia antara penderma dan penerima yang kita melihat pengurangan melampau orang-orang yang mismatching, lebih daripada 15 tahun perbezaan antara penderma dan penerima supaya kita lebih baik anda memadankan panjang umur dengan calon yang mempunyai panjang umur dengan buah pinggang. "

Namun, kesan ke atas kelangsungan dan kejayaan pemindahan buah pinggang pesakit-pesakit yang lebih tua mungkin akibat dasar baru hampir sama umur panjang yang tidak disengajakan. Adakah anda berfikir bahawa ini adalah adil dan dasar yang terbaik untuk buah pinggang PERMINDAHAN senarai menunggu peruntukan sistem baru? Berkongsi fikiran anda dengan yang lain lebih 20,000 rakan-rakan di Facebook Fan Page. Selain itu, berkongsi pendapat anda dengan rangkaian Bersatu untuk berkongsi Organ dengan melengkapkan borang di bawah.

Sebelum ini:Buah pinggang PERMINDAHAN senarai menunggu peraturan memilih bulu terhadap lebih tua buah pinggang pesakit

Artikel seterusnya:Dibuang kerja buah pinggang untuk pesakit buah pinggang yang tidak termasuk penerima khusus

Tag: pemindahan ginjal

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat