WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Program untuk mengimbangi perbelanjaan penderma buah pinggang perlu meningkatkan pemindahan pesakit buah pinggang

2018-03-27 10:32

Program untuk mengimbangi perbelanjaan penderma buah pinggang perlu meningkatkan pemindahan pesakit buah pinggangProgram untuk mengimbangi perbelanjaan penderma buah pinggang perlu meningkatkan pemindahan pesakit penyakit ginjal kronik

"IT seolah-olah mustahil bagi saya untuk menerima pemindahan buah pinggang. Walaupun anak perempuan dan kawan baik saya bersedia, insurans mereka tidak meliputi apa-apa kos, dan saya tidak membayar balik kepada mereka masa keluar kerja.  "pemapar menulis, "Do anda mempunyai apa-apa nasihat?  "

Dalam negara hidup penderma bantuan Pusat (NLDAC) bukanlah satu nama yang terkenal kepada kebanyakan masyarakat penyakit buah pinggang kronik walaupun di antara mereka yang secara aktif mencari pemindahan buah pinggang. Anda mungkin terkejut untuk mengetahui bahawa tidak ramai individu yang berhasrat untuk menjadi penderma buah pinggang hidup untuk keluarga, rakan-rakan atau orang yang tidak dikenali, kerana mereka semata-mata tidak mampu perbelanjaan yang tidak sudah dilindungi oleh insurans. Bagaimana malang yang sedikit bebas-balik perbelanjaan boleh membuat banyak sumbangan hidup mustahil?


Oleh itu, NLDAC telah ditubuhkan pada tahun 2006 untuk menyediakan akses yang lebih luas kepada hidup Organ derma termasuk pemindahan buah pinggang untuk orang yang ingin menderma, tetapi tidak meliputi perjalanan dan perbelanjaan lain yang berkaitan dengan derma hidup. Apa yang program hebat! Adakah anda tahu tentang hal itu? Izinkan saya berkongsi sedikit lagi.

Menurut laman webnya, "This program ini ditadbir oleh bahagian pemindahan (DoT), kesihatan sistem Biro (HSB), sumber-sumber kesihatan dan perkhidmatan pentadbiran (HRSA), Amerika Syarikat kesihatan dan perkhidmatan manusia (HHS) melalui Koperasi Perjanjian dengan Universiti Michigan (UM) dan di Amerika masyarakat daripada pemindahan pakar bedah (ASTS).  "kelayakan perbelanjaan hidup penderma buah pinggang mungkin termasuk pelancongan, penginapan dan makanan serta perbelanjaan sampingan yang ditanggung oleh penderma dan/atau wakil orang-orang yang menyertainya. Itulah yang cukup hebat, kan? Dengan lebih terperinci, program ini akan membayar jumlah sehingga 5 perjalanan (3 bagi penderma) dan 2 untuk seorang yang disertakan. Walau bagaimanapun, dalam kes di mana Pusat pemindahan meminta pihak penderma kembali isu-isu berkaitan Lawatan tambahan akibat komplikasi penderma atau kesihatan lain, NLDAC boleh menyediakan pembayaran balik tambahan visit(s) untuk penderma dan untuk mengiringi orang.

Sebelum ini:Pemindahan ginjal yang berlangsung selama masa kehidupan keseluruhan pesakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Laporan mencadangkan membantu sistem pemindahan buah pinggang baru

Tag: penderma buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat