WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Pemindahan ginjal yang berlangsung selama masa kehidupan keseluruhan pesakit buah pinggang

2018-03-27 10:28

Pemindahan ginjal yang berlangsung selama masa kehidupan keseluruhan pesakit buah pinggangMenjalani pemindahan ginjal yang berlangsung selama masa seluruh hidup pesakit penyakit ginjal kronik

Kebanyakan pesakit penyakit buah pinggang kronik yang aktif mencari pemindahan buah pinggang sekarang serta mereka yang telah menerima hadiah mereka hidup tahu bahawa buah pinggang yang ditanam semula mempunyai tarikh tamat. Menurut University of Iowa, purata "On, ditanam semula buah pinggang buat antara 10 hingga 12 tahun. " Malangnya, ramai gagal jauh lebih awal daripada itu, bagaimanapun, dan kini Northwestern University telah mengenal pasti rawatan yang sangat baik boleh membenarkan yang pemindahan buah pinggang ke "last seberapa lama yang anda perlukan itu "berita ini menarik dilengkapi dengan pemahaman tentang Ironiya malang bahawa ubat Immunosuppressant sangat kuat yang membantu susur turun (melemahkan) sistem imun supaya sebuah badan pesakit sendiri tidak akan menolak mereka asing buah pinggang yang baru, juga sebahagian besarnya menyumbang kepada kegagalan ginjal didermakan.

Oleh itu, walaupun mereka melaksanakan fungsi diambil untuk mengekalkan nyawa, ubat Immunosuppressant juga mempunyai risiko buah pinggang - dan mengancam nyawa. Penyelidik utama, Dr. Joseph Leventhal berkata, "mereka boleh meningkatkan risiko jangkitan tertentu, ia boleh meningkatkan risiko anda bagi kanser tertentu dan mereka tidak sempurna. Dari semasa ke semasa sistem imun boleh masih bertindak terhadap organ, dan kita melihat sesuatu yang dipanggil penolakan kronik."

Matlamat utama adalah jelas: mengurangkan atau menghapuskan sama sekali keperluan untuk ubat-ubatan anti penolakan toksik untuk penerima pemindahan buah pinggang. Ini perubahan sederhana akan membolehkan lebih ramai orang untuk mengekalkan mereka pemindahan buah pinggang untuk lebih lama, mengurangkan jumlah orang pada senarai menunggu buah pinggang pemindahan, dan mengurangkan times menunggu bagi pesakit penyakit buah pinggang kronik yang mahukan pemindahan buah pinggang. Universiti Northwestern mencadangkan bahawa rawatan baru yang boleh berbuat demikian.

Penyelidik di Universiti cuba gunakan pesakit sendiri sistem imun kawal selia sel-sel (sel T) untuk melakukan kerja dengan cara yang mudah-mudahan akan menghapuskan sama sekali atau secara signifikan keperluan untuk ubat-ubatan berasaskan immunosuppression. Pada dasarnya, darah Diambil daripada pesakit sebelum pemindahan dan kemudian sel T akan dipisahkan dan replika. Enam puluh (60) hari kemudian mereka akan dipindahkan terus ke dalam pesakit.

Berita baik adalah bahawa ini bukanlah satu kejayaan dalam teori yang duduk di atas rak di suatu tempat di makmal. Tidak - penyelidik Barat Laut telah mula Fasa 1 pelaksanaan ke penerima pemindahan semalam untuk mengesahkan bahawa rawatan ini sebenarnya boleh bekerja. Dr. Leventhal menyatakan, "apa yang kita harap boleh kita lakukan adalah mengubah keadaan di mana ianya satu ginjal untuk kehidupan individu. Anda mendapat pemindahan itu dan pengawalan sistem imun yang baik dan mengelakkan kesan-kesan sampingan ubat-ubatan, ia akan memberikan anda satu buah pinggang yang akan bertahan selama selagi anda memerlukannya."

Sebelum ini:Ubat-ubatan didapati mengurangkan risiko & memperbaiki buah pinggang tertinggi Survival

Artikel seterusnya:Program untuk mengimbangi perbelanjaan penderma buah pinggang perlu meningkatkan pemindahan pesakit buah pinggang

Tag: pemindahan ginjal

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat