WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Ubat-ubatan didapati mengurangkan risiko & memperbaiki buah pinggang tertinggi Survival

2018-03-27 10:04

Ubat Immunosuppressant bertambah baik didapati mengurangkan risiko & memperbaiki buah pinggang tertinggi Survival

Anda mungkin pernah mendengar bahawa Food and Drug Administration (FDA) telah meluluskan ubat Belatacept (Nulojix) untuk mencegah penolakan pemindahan buah pinggang. Walau bagaimanapun, Belatacept bukanlah hanya "another ubat, " ia kini menggantikan ubat Immunosuppressant lain biasa dan dijangka dapat mengurangkan bebanan buah pinggang PERMINDAHAN pil harian; menjadi kurang toksik kepada jantung, sistem saraf dan buah pinggang ditanam semula; dan "achieve kehidupan normal rentang pesakit pemindahan buah pinggang, dan mereka hidup tanpa dialisis, " kata Dr. Christian Larsen (Pengarah Eksekutif pusat pemindahan Emory).

Universiti Emory dicadangkan itu, "This adalah kali pertama kelas baru ubat-ubatan telah dibangunkan untuk pemindahan sejak 1990-an. " diberikan hanya sekali sebulan melalui terapi pemakanan (IV), Belatacept memudahkan proses pemindahan buah pinggang dengan ketara memotong sembuh ubat-ubatan yang perlu.

Kebanyakan pesakit penyakit buah pinggang kronik tahu bahawa dari semasa ke semasa, badan menolak buah pinggang yang tidak sempurna perlawanan. Malah, Yayasan buah pinggang negara berkata, "rejection adalah yang paling penting dan biasa komplikasi yang mungkin berlaku selepas menerima buah pinggang yang pemindahan. " pada asasnya, kerana anda tidak dilahirkan dengan buah pinggang anda dipindahkan, badan anda akan rasa ini tisu yang baru " asing"dan akan cuba untuk melindungi anda dengan"menyerang"itu. Menurut Yayasan buah pinggang Kebangsaan, itulah sebabnya mengapa ubat-ubatan Anti-penolakan (Immunosuppressant) mengurangkan respon imun semulajadi badan untuk bahan yang "asing" seperti ginjal ditanam semula untuk mengelakkan penolakan.

Pakar seperti pakar bedah pemindahan buah pinggang, Dr. Margaret Bia panggil rawatan, "baru dan lebih imun dadah yang menghalang badan menolak organ, tetapi juga tidak mempunyai kesan sampingan." Oleh itu, tidak seperti hampir semua Immunosuppressant ubat-ubatan lain kini boleh didapati, Belatacept, nampaknya tidak membawa kepada tekanan darah tinggi dan kencing manis.

Sudah, pesakit pemindahan buah pinggang seperti John Lavin (penerima pemindahan buah pinggang kali kedua) telah dikreditkan ubat anti penolakan IV seperti Belatacept dengan hasil peningkatan kesihatan. Berita WTNH melaporkan bahawa John's, "health telah bertambah baik sejak berlaku IV anti penolakan buah pinggang dadah. Paras kolesterol dan gula beliau telah sampai dan dia tidak lagi pada ubat-ubatan Diabetes. "tidak itu indah?

Sekarang kami mahu tahu apa yang anda fikirkan. Anda akan cuba ini baru Immunosuppressant IV ubat-ubatan untuk membantu meningkatkan kelangsungan hidup pemindahan buah pinggang anda atau mungkin juga lebih mudah digunakan ubat-ubatan yang kebanyakan pesakit yang ditetapkan pada masa ini?

Sebelum ini:Dengan pemindahan ginjal - Anehnya, malah kejayaan membawa komplikasi

Artikel seterusnya:Pemindahan ginjal yang berlangsung selama masa kehidupan keseluruhan pesakit buah pinggang

Tag: pemindahan ginjal ubat-ubatan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat