WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Dengan pemindahan ginjal - Anehnya, malah kejayaan membawa komplikasi

2018-03-27 10:00

Dengan pemindahan ginjal - Anehnya, malah kejayaan membawa komplikasiDengan pemindahan ginjal - Anehnya, walaupun kejayaan membawa komplikasi untuk buah pinggang penyakit kronik & pesakit-pesakit dialisis

Ramai pesakit penyakit buah pinggang kronik, terutamanya bagi mereka yang menjalankan dialisis Hajat dan impian hari mereka mendapat satu pemindahan buah pinggang untuk membawa "Normal yang lebih banyak kehidupan. " manakala pemindahan buah pinggang berjaya menghilangkan penyakit buah pinggang yang kronik pesakit-pesakit dialisis - walaupun dengan kejayaan datang cabaran-cabarannya mengikut lima (5) tahun penerima pemindahan, Myra de la Vega.

Mari kita menjadi jelas, Chicago matahari-Times jelas menyatakan bahawa, "If bukan untuk pemindahan buah pinggang dia mendapat lima tahun yang lalu, Myra de la Vega tahu dia tidak mungkin telah hidup untuk melihat anaknya Siswazah dari Kolej. " Walau bagaimanapun, Myra juga menyatakan bahawa walaupun dengan pemindahan buah pinggang kehidupan adalah keras, hari "Every, untuk mengelakkan badan menolak buah pinggang, dia mengambil ubat-ubatan preskripsi 20, " yang "leave dia letih semua itu masa. " selepas menerima pemindahan buah pinggang beliau lima (5) tahun yang lalu daripada dermawan tinggal buah pinggang penderma, Dan Coyne, yang mendengar cerita beliau; Myra sedang ketakutan yang berterusan yang beliau buah pinggang PERMINDAHAN yang dijangka pada 10 tahun akan gagal agak tidak lama lagi. "Saya takut, terlalu, " katanya. "Nothing adalah selama-lamanya. "

Dan menyebut itu selepas pembelajaran Myra's keperluan "It decision mudah untuk" untuk menderma. Masih, kini lima (5) tahun selepas pemindahan buah pinggang, "ia adalah jenis keras, " berkata Myra. "People tidak nampak ia kerana saya sentiasa ceria. Ia tidak bermakna apabila saya melihat baik saya merasa nyaman, juga." Saya yakin bahawa ini kedengaran biasa bagi kebanyakan penyakit buah pinggang kronik dan pesakit yang berjuang dengan dialisis yang juga telah mereka hari baik dan hari yang lebih sukar, tetapi selalunya mesti mengekalkan demeanor yang meriah.

Myra juga memberikan pandangan positif yang berkaitan dengan pemindahan buah pinggang. Sebagai contoh, semasa dia mesti mengekalkan pekerjaan mampu perbelanjaan beliau termasuk ubat-ubatan wajib, dia hanya bekerja selama enam (6) atau tujuh (7) jam sehari untuk lebih baik menghadapi keletihan dan kelesuan. Pesakit penyakit buah pinggang kronik juga mungkin meminta daripada pasukan pemindahan mereka kira-kira, Belatacept iaitu ubat immunosuppressant yang ditemui agar pesakit penyakit buah pinggang kronik, kurang komplikasi Kesihatan, pil beban dan tahap tenaga yang lebih baik.

Namun, Cik De la Vega juga adalah sangat berterima kasih untuk pemindahan buah pinggang kerana dia mempunyai masa dan cukup kekuatan untuk menjaga ibunya yang tua yang Tempahan diserang angin ahmar dan terus berada di sana untuk anak-anaknya. Semasa wawancara beliau dengan Myra matahari-kali Chicago yang seolah-olah berpuas hati dan tidak kira berapa lama pemindahan buah pinggang akan terus bekerja dia menyatakan, "Saya telah menimbulkan dua besar kanak-kanak, tempoh. Apa-apa akan mengambil itu."

Jika anda teruja dengan idea menerima pemindahan buah pinggang, kemudian berkongsi dengan kami di buah pinggang di hospital di china Facebook Fan Page. Jika anda kurang teruja idea menerima pemindahan buah pinggang kemudian Marilah kita tahu mengapa pada buah pinggang di hospital di laman Facebook china juga. Selain itu, jika anda ingin berkongsi cerita dengan penonton yang lebih luas termasuk potensi jelasnya tinggal buah pinggang penderma seperti Dan Coyne bantuan, kemudian klik di sini untuk mendaftar untuk anda mencari A buah pinggang penderma halaman percuma hari.

Sebelum ini:Kesan sampingan pemindahan buah pinggang yang tidak ada memberitahu pesakit buah pinggang kira-kira

Artikel seterusnya:Ubat-ubatan didapati mengurangkan risiko & memperbaiki buah pinggang tertinggi Survival

Tag: pemindahan ginjal Komplikasi

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat