WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Keperluan untuk penderma buah pinggang bagi pesakit penyakit buah pinggang

2018-03-23 08:50

Keperluan untuk penderma buah pinggang bagi pesakit penyakit buah pinggangKejayaan buah pinggang mungkin menamatkan perlunya penderma buah pinggang bagi pesakit penyakit ginjal kronik

Paderi Inggeris Stephen Gosson diterbitkan cerita Romantik Ephemerides pada 1579 dan dalam ia merujuk kepada orang-orang yang terlibat dalam tugas hopeless: "Seeking untuk membuat sebuah dompet Sutera Sows satu telinga. " He would peranan mungkin lebih di kuburnya kerana pengarang James Chapman dilaporkan dalam Daily Mail pada 13 Mac 2014, "Scientists yang telah mencipta organ-organ test-tube yang pertama di dunia dalam satu kejayaan yang boleh merevolusi pemindahan perubatan. " penyelidik telah mengumumkan bahawa mereka telah menggunakan "cloning technology" untuk mengubah sel-sel kulit belakang telinga seekor lembu ke dalam buah pinggang yang berfungsi. Mereka percaya bahawa teknik yang sama akan bekerja pada manusia dalam tahun "few berikutnya. "

Walaupun ini adalah dialu-alukan berita untuk komuniti penyakit buah pinggang kronik, apa paling penting ialah perkembangan para penyelidik yang membuat, dan terus-menerus acara kemuncak, dan pesakit telah mula untuk benar-benar sedar. Sama ada ianya buah pinggang boleh pakai, kardioverter buah pinggang tiruan, regeneratif teknologi buah pinggang, pinggang dicetak 3D atau hari ini di dalam ginjal berkembang Test-Tube; sering terdapat berita tentang harapan untuk penyakit buah pinggang yang kronik pesakit tidak lagi bergantung kepada dialisis atau tunggu untuk sentiasa berkembang buah pinggang PERMINDAHAN senarai.

Dr. Robert Lanza, menyebabkan penyelidik di Ocata pengamiran Inc. (secara rasminya dinamakan Advanced Cell Technology) berkata tentang dapatan, "It adalah satu langkah besar ke hadapan. Jika, kerana seolah-olah mungkin, ini terpakai kepada manusia terlalu ia akan menjadi satu amat penting kejayaan. "dengan lebih 500,000 orang mengalami dialisis dan 12 orang yang mati setiap hari sementara menunggu pemindahan buah pinggang Life-Saving, ini adalah sebenarnya amat penting dan banyak diperlukan kejayaan serta; anda tidak akan bersetuju?

Tanpa masuk ke sejumlah besar terperinci, anda perlu tahu bahawa selepas mengubah buah pinggang maju ke lembu percubaan, "they telah bekerja hanya seperti yang kita telah berharap, " Dr Lanza diterangkan. "We boleh mencipta satu organ berfungsi dengan tumbuh di scaffolds. Ada benar-benar tiada masalah dengan penolakan. "Ya, klon buah pinggang akan tidak boleh ditolak kerana sel-sel buah pinggang secara genetik seiras. Ini akan menghapuskan keperluan untuk ubat immunosuppressant mungkin berbahaya.

Pembangunan kejayaan yang telah anda belajar tentang buah pinggang Hospital di china yang membuat tempahan anda teruja: buah pinggang boleh pakai, kardioverter buah pinggang tiruan, regeneratif teknologi buah pinggang, buah-pinggang dicetak 3D, atau di dalam hari ini berkembang Test-Tube Buah pinggang? Pastikan bahawa suara anda didengar oleh menyertai atas perbualan di Facebook Fan Page. Selain itu, pergi ke depan dan berkongsi ini menjanjikan penemuan dengan orang lain di Facebook, Twitter, dan melalui e-mel.

Berbuka berita & maklumat terkini tentang bagaimana penyakit buah pinggang kronik dan pesakit kencing manis boleh lebih baik menguruskan kesihatan mereka dan meningkatkan kualiti hidup mereka.

Sebelum ini:Bakal penderma buah pinggang boleh buka pintu untuk lebih banyak sumbangan

Artikel seterusnya:Pesakit buah pinggang isu-isu yang harus dipertimbangkan sebelum pemindahan

Tag: penyakit buah pinggang penderma buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat