WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Bakal penderma buah pinggang boleh buka pintu untuk lebih banyak sumbangan

2018-03-22 11:12

Pertama pernah baru insentif di seluruh negara bakal penderma buah pinggang boleh buka pintu untuk lebih banyak sumbangan

University of California San Francisco (UCSF) dan Walgreens Inc. sedang bekerjasama untuk melancarkan pertama pernah program di Amerika Syarikat yang akan membolehkan perlu pemeriksaan kesihatan menjadi lebih mudah dan percuma bagi pra dan pasca buah pinggang penderma pemindahan. UCSF melaksanakan kebanyakan prosedur pemindahan buah pinggang di Amerika Syarikat, dan akan memberikan baucar kepada penderma pemindahan buah pinggang hidup dan penderma yang berpotensi, boleh ditukar dengan tiada bayaran di lebih daripada 4,500 Walgreens di seluruh negara.

Seperti yang anda tahu, terdapat lebih 100,000 orang dengan penyakit buah pinggang kronik yang menunggu di dalam senarai menunggu pemindahan buah pinggang dan derma buah pinggang hidup sangat boleh membantu mengurangkan 7 hingga 9 tahun masa menunggu dan 19 kematian harian orang-orang yang menunggu. Manakala penerima hidup penderma buah pinggang pemindahan memerlukan rawatan susulan dan jangka panjang yang stabil, sebagai melakukan tinggal buah pinggang penderma sendiri.

"Why adalah susulan perubatan yang ketat sangat perlu bagi kehidupan penderma buah pinggang, " anda mungkin bertanya? Juga terdapat potensi kesulitan perubatan berikutan sumbangan. Sebagai contoh, kajian telah menunjukkan bahawa tekanan darah boleh meningkat selepas proses derma. Oleh itu, tekanan darah sentiasa diawasi untuk mengelakkan komplikasi yang lebih serius daripada berlaku. Walaubagaimanapun, menurut John Hopkins Medicine, beberapa hari pengajian "have menunjukkan bahawa penderma cenderung untuk melakukan kesulitan serta atau lebih baik daripada penduduk umum berhubung jangka panjang perubatan. "

Oleh itu dengan membuat bacaan tekanan darah konsisten kurang kerumitan dan proses yang cepat, mudah dan lebih selesa di Walgreens tempatan si penderma berpotensi, ia mungkin hanya menjadi insentif yang diperlukan untuk "on orang-orang yang fence" untuk benar-benar menjadi hidup penderma buah pinggang. Bukankah yang lebih indah? Dr. John Roberts (Profesor UCSF pembedahan dan bekas Presiden rangkaian yang bersatu untuk berkongsi Organ) berkata, "penggunaan penderma hidup telah merevolusikan pemindahan buah pinggang, dan program baru ini menyediakan peluang untuk memantau tahap kesihatan jangka panjang di dalam mudah, cekap cara."

Anda perlu tahu bahawa UCSF adalah "first yang" Pusat pemindahan yang mengambil bahagian dalam program ini supaya anda boleh mengharapkan Walgreens untuk bekerjasama dengan Pusat tambahan di seluruh negara pada masa hadapan untuk menangani keperluan kritikal ini lagi

Sebelum ini:Petisyen dasar-dasar untuk meningkatkan hidup derma buah pinggang

Artikel seterusnya:Keperluan untuk penderma buah pinggang bagi pesakit penyakit buah pinggang

Tag: penderma buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat