WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Petisyen dasar-dasar untuk meningkatkan hidup derma buah pinggang

2018-03-22 11:09

Petisyen dasar-dasar untuk meningkatkan hidup derma buah pinggangPetisyen dasar-dasar untuk meningkatkan derma buah pinggang hidup & pesakit penyakit ginjal kronik yang potong tunggu Times

5,000 pesakit penyakit buah pinggang kronik Amerika Syarikat mati setiap tahun semasa menunggu pemindahan buah pinggang, menurut pengarang Wray Herbert. Nombor yang tidak mendapat apa-apa lebih baik samada kerana lebih daripada 96,000 penyakit buah pinggang yang kronik pesakit di seluruh negara pada senarai menunggu buah pinggang pemindahan, dan setiap tahun senarai mendapat lebih lama. Walaupun sumbangan si mati kekal terhenti (tidak berubah), derma buah pinggang yang tinggal di negeri-negeri seperti Oregon telah menurun, dilaporkan berita Oregonian.

"Nobody agak memahami mengapa hidup derma akan turun, " kata Dr. William Bennett (Pengarah Perubatan pemindahan buah pinggang di Perkhidmatan pemindahan Warisan). Satu teori: kemelesetan ekonomi ini menjadikan orang-orang yang enggan menderma kerana mereka akan mengambil cuti sakit. Apapun, Oregonian yang sekali lagi mengingatkan kita "This itu, tahun, lebih 4,500 orang di dalam Amerika Syarikat akan berkemungkinan mati menunggu buah pinggang yang, " dan terdapat dasar tiada untuk incentivize hidup buah pinggang jelasnya (Selfless) derma.

WaitList sifar untuk membuat titik yang menarik itu, "Unfortunately, sumber-sumber kesihatan dan perkhidmatan pentadbiran (HRSA) (Agensi Persekutuan bertanggungjawab bagi derma organ) tidak lagi menyokong dasar-dasar untuk meningkatkan derma buah pinggang hidup. " Apakah lebih, Georgetown Universiti Sorotan kritikal hakikat bahawa semasa antara 11% dan 54% daripada orang mengatakan mereka akan mempertimbangkan untuk membuat sumbangan dengan Jelasnya, terdapat hanya 955 derma buah pinggang jelasnya semasa dekad (10 tahun) mereka belajar. Oleh yang demikian, faktor-faktor tambahan hendaklah disediakan untuk nudge potensi hidup jelasnya buah pinggang penderma untuk benar-benar bertindak berdasarkan gerak hati mereka, dan dasar-dasar yang berkesan boleh memberikan faktor-faktor tersebut.

Walaupun HRSA, perolehan Organ dan Transplantasi rangkaian, serta rangkaian yang bersatu untuk Organ berkongsi semua layak kredit untuk kerja-kerja besar mereka terus lakukan untuk meningkatkan sumbangan si mati, buah pinggang Hospital di china memanggil untuk buah pinggang kronik Suara untuk meminta bahawa agensi-agensi ini menyediakan dasar-dasar yang meningkatkan kehidupan derma buah pinggang serta penyakit masyarakat. Perubahan yang sedikit ini boleh membuat satu nyawa perbezaan untuk beribu-ribu pesakit penyakit buah pinggang kronik yang menunggu senarai pemindahan buah pinggang. Sila sign petisyen di bawah dan berkongsi dengan orang lain dalam masyarakat.

Juga, klik di sini dan mendaftar untuk mencari A buah pinggang penderma kempen untuk menempah sebuah laman Facebook percuma, sepenuhnya dioptimumkan dan bio disesuaikan untuk berkongsi cerita anda dan meningkatkan peluang anda menyambung dengan potensi hidup buah pinggang penderma yang ingin menderma untuk dalam altruisme tulen.

Sebelum ini:Penderma buah pinggang layak jika tidak hilang kelayakan daripada menderma kepada pesakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Bakal penderma buah pinggang boleh buka pintu untuk lebih banyak sumbangan

Tag: Derma buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat