WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Mengapa jika tidak bersedia penderma tidak K Jangan menderma buah pinggang mereka

2018-03-22 10:58

Mengapa jika tidak bersedia penderma tidak K Jangan menderma buah pinggang merekaMengapa jika tidak bersedia bebas-penderma tidak menderma buah pinggang mereka untuk pesakit penyakit ginjal kronik

Menurut sumber yang dipercayai "good candidates 4,500 yang mengejutkan" meninggal dunia setiap tahun yang menunggu pemindahan buah pinggang. Untuk membuat ini sedikit lebih langsung, kira-kira 12 orang meninggal dunia tiap-tiap hari menunggu satu buah pinggang PERMINDAHAN yang tidak pernah datang. Memandangkan kekurangan ini teruk, kenapa tidak ramai orang menderma buah pinggang mereka (serta organ-organ lain)? Pesakit penyakit buah pinggang kronik yang memerlukan pemindahan buah pinggang sangat boleh memperbaiki keputusan mereka dengan kefahaman halus pencegahan yang perlu diambil biasa di kalangan bakal penderma buah pinggang yang mereka akan tidak sebaliknya berkongsi, untuk menangani dan mengatasi para penderma "secret" kebimbangan.

United Kingdom penyelidik menyerlahkan fakta mengejutkan bahawa semasa, "more daripada 90% rakyat mengatakan mereka menyokong derma organ dalam jajak pendapat, tetapi kurang dari satu pertiga adalah penderma berdaftar. " statistik yang sama digunakan di Amerika Syarikat, termasuk fakta bahawa ramai enggan menjadi penderma buah pinggang semasa kehidupan mereka, atau pun memilih untuk menderma buah pinggang mereka sayangi. Berikut dimaklumkan berkurangan kepada penerima, tetapi sebab-sebab biasa yang menyebabkan orang-orang yang berniat baik untuk akhirnya memutuskan terhadap sumbangan:

MISTRUST di pakar perubatan: Kajian mendedahkan bahawa orang-orang kurang mempercayai perubatan profesional, disebabkan oleh pengalaman peribadi mereka atau sayangi, mereka yang lebih berkemungkinan untuk menderma buah pinggang mereka. Menurut Brian Quick (Profesor Universiti Illinois), "terdapat banyak orang-orang yang melanggan kepada kepercayaan bahawa jika doktor mengetahui anda adalah penderma berdaftar, mereka tidak akan melakukan segala-galanya yang mereka boleh menyelamatkan hidup anda." Oleh kerana kebanyakan orang mendapatkan maklumat mereka tentang derma buah pinggang dari drama, pesakit penyakit buah pinggang kronik yang mengakui dan membetulkan salah faham apabila bercakap kepada penderma berpotensi mungkin lebih berjaya meyakinkan mereka untuk menderma.

AGAMA: Walaupun ramai utama agama di Amerika Syarikat menganggap menderma buah pinggang untuk menjadi seorang "act baik cinta, " terdapat kekeliruan. Katolik, misalnya, adalah kurang berkemungkinan untuk menderma buah pinggang dan organ-organ lain (walaupun di Vatican kedudukan rasmi untuk ia) mungkin kerana pendirian agama di akhirat dan keprihatinan terhadap mengekalkan integriti "body. " dengan menangani ini keprihatinan dan perkongsian fakta bahawa kebanyakan agama bersetuju dengan derma buah pinggang, termasuk agama Katolik, penderma berpotensi mungkin lebih bersedia.

PANTANG: Kajian menunjukkan bahawa terdapat "Ick Factor yang Agung" berkaitan dalam perancangan seseorang kematian dan ramai orang percaya bahawa membuat rancangan akhirat boleh menyebabkan kematian mereka pramatang. Semua yang lebih baik untuk penyakit buah pinggang yang kronik pesakit untuk mengingatkan penderma buah pinggang jika tidak berdaya maju yang mereka tidak perlu untuk menunggu kematian untuk menderma buah pinggang yang kerana mereka boleh menjadi penderma buah pinggang hidup! Selain itu, meyakinkan keluarga dan rakan-rakan yang sign up untuk menjadi penderma yang telah mati (penderma selepas kematian) adalah sangat cepat dan unintimidating anda.

Berbekalkan rebuttals langkah awal kepada kebimbangan ini yang sudah pasti begitu sekitar dalam fikiran bakal penderma buah pinggang, penyakit buah pinggang yang kronik pesakit berkemungkinan akan meningkatkan kejayaan mereka memujuk calon-calon penderma buah pinggang yang lebih banyak.

Sebelum ini:Manusia menjelaskan mengapa beliau memilih untuk menderma buah pinggang beliau

Artikel seterusnya:Penderma buah pinggang hidup melompat ke hadapan pemindahan ginjal

Tag: Menderma buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat