WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Manusia menjelaskan mengapa beliau memilih untuk menderma buah pinggang beliau

2018-03-22 10:56

Manusia menjelaskan mengapa beliau memilih untuk menderma buah pinggang beliauManusia menjelaskan mengapa beliau memilih untuk menderma buah pinggang beliau untuk asing yang lengkap dengan penyakit buah pinggang kronik

"Some kawan-kawan saya telah memberitahu saya bahawa walaupun mereka menyokong saya, saya akan lebih baik tidak memberikan apa-apa lagi, " kata Joe Slater beliau membincangkan apa yang mendorong beliau untuk menderma buah pinggang yang nama dan altruistically (daripada kebaikan hatinya). Jelasnya penderma buah pinggang seperti Joe biasanya jarang berlaku, tetapi menjadi lebih kerap. Kisah Joe's berfungsi sebagai satu contoh yang baik untuk memberi inspirasi kepada penyakit buah pinggang kronik dan pesakit-pesakit dialisis memerlukan untuk menjangkau luar mereka kalangan keluarga dan rakan-rakan.

Di Amerika Syarikat, hanya 1,100 orang telah menderma buah pinggang tanpa nama selama 20 tahun. Selain itu, pada 2011 (tempahan tahun statistik lengkap disediakan) terdapat hanya 159 buah pinggang tanpa nama penderma di Amerika Syarikat yang merupakan sebahagian semata-mata lebih daripada 100,000 pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis yang sedang menunggu untuk pemindahan buah pinggang , serta 6,657 pemindahan buah pinggang calon yang meninggal dunia ketika menunggu senarai pada tahun 2013 sahaja.

Oleh itu, ia adalah untuk manfaat mereka penyakit buah pinggang kronik dan pesakit yang menjalankan dialisis yang mahukan satu pemindahan buah pinggang untuk memahami mengapa Joe akan bersedia untuk memberi beliau PKI asing yang lengkap. Ini boleh membantu pesakit (1) lebih baik mengenal pasti berpotensi bersedia hidup penderma buah pinggang, dan (2) meningkatkan peluang mereka untuk menerima pemindahan buah pinggang.

Joe ingin menderma selepas melihat laporan berita mengenai derma jelasnya. Beliau berkata bahawa dia fikir, "wow, itu adalah satu perkara yang menarik untuk melakukan." Selepas memulakan proses, Joe mendapati keselesaan dalam fakta bahawa, "They yang selalu sangat jelas Jadilah tiada kewajipan saya pada bila-bila dalam prosiding itu, atau bahawa saya terpaksa terus ke depan dengan itu " Kenapa tanpa nama? Slater, dinyatakan bahawa beliau akhirnya memilih untuk menderma tanpa nama kerana dia fikir ia akan menjadi sedikit janggal "a. " Beliau berkata, "What yang kau katakan? 'Saya boleh membeli anda minum?' "Masih, PhD pelajar gembira dengan keputusannya dan "whoever yang telah ia [buah pinggang beliau] sedang membuat baik penggunaan it anyway. "

Penderma yang gemar, Joe Slater, disebutkan bahawa beliau telah menderma darah 20 times serta batang sel-sel. Beliau berpendidikan, tunggal dan akan kurang berkemungkinan untuk menderma buah pinggang yang jika dia sedang berusaha untuk memulakan sebuah keluarga pada masa ini.

Wawasan ini boleh membantu penyakit buah pinggang yang kronik pesakit-pesakit yang sedang dalam senarai menunggu berhubung dengan mereka nyawa penderma buah pinggang. Apa yang jelas ialah bahawa terdapat beratus-ratus orang out ada bersedia untuk menderma altruistically, terutamanya jika mereka memahami cerita peribadi pesakit.

Anne Paschke (jurucakap dalam negeri bagi rangkaian yang bersatu untuk berkongsi Organ di Richmond, Virginia) berkata, "We've melihat peningkatan kukuh dalam panggilan [daripada individu yang berminat dengan jelasnya derma] setiap tahun, " menurut Chicago Tribune. Ahli menyarankan bahawa lompat ini mungkin kerana, "the Internet, emosi video di YouTube dan capaian dari sosial Media. " oleh kerana itu, penyakit buah pinggang kronik dan Dialisis pesakit tidak perlu menunggu di luar. Kini lebih-lebih lagi daripada dahulu, pesakit mempunyai peluang untuk menjangkau dan menyentuh potensi yang hidup penderma buah pinggang. Mengambil tindakan dengan berkongsi dengan keluarga dan rakan-rakan anda serta menggunakan media sosial dan lain-lain platform internet untuk menyebarkan cerita anda. Jika anda ingin bantuan, buah pinggang Hospital di china boleh di sini untuk anda. Mempertimbangkan sign up dengan mencari A buah pinggang penderma kempen yang sudah terbukti bahawa ia boleh membantu untuk menyambung bersedia jelasnya penderma dengan pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik yang memerlukan

Sebelum ini:Ponteng rawatan dialisis walaupun ketika sakit

Artikel seterusnya:Mengapa jika tidak bersedia penderma tidak K Jangan menderma buah pinggang mereka

Tag: Menderma buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat