WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Ponteng rawatan dialisis walaupun ketika sakit

2018-03-18 11:27

Ponteng rawatan dialisis walaupun ketika sakitWajarkah pesakit penyakit buah pinggang kronik pernah mempertimbangkan ponteng rawatan dialisis walaupun ketika sakit?

Akhir-akhir ini buah pinggang Hospital di china telah menerima beberapa e-mel penonton seperti berikut, "I mempunyai selsema dengan demam dan saya memandangkan tidak akan sesi dialisis saya. Apa yang anda cadangkan? "banyak penyakit buah pinggang yang kronik pesakit memahami bahawa sistem imun mereka akan terjejas lebih daripada kebanyakan, dan sekali gus menangkap sesuatu jangkitan atau virus adalah agak mudah. Oleh yang demikian, pesakit-pesakit dialisis boleh percaya dengan ponteng mereka rawatan dialisis yang mereka akan lakukan rakan-rakan mereka nikmat serta mengelakkan diri daripada kemungkinan mendapat sicker, bukan? Wrong!

Jika anda sakit atau tidak sihat, buah pinggang Hospital di china masih mengesyorkan bahawa anda menjalankan rawatan dialisis yang biasa anda. Anda boleh meminta "Why cadangkan mereka menjalankan dialisis walaupun saya mempunyai selesema atau demam? " Nah jawapannya adalah mudah, menurut Davita (dialisis organisasi besar) hanya hilang 2 rawatan setahun menambahkan risiko kematian pesakit dialisis sebanyak 2.3%. Risiko kematian hanya meningkatkan lebih drastik dengan rawatan lebih tersasar pesakit penyakit buah pinggang kronik (24 setahun = lebuhrayanya 28% meningkat risiko kematian). Oleh itu, hanya dengan melengkapkan semua (atau sebanyak yang mungkin) mereka sesi dialisis, penghidap penyakit buah pinggang kronik boleh meningkatkan jangka hayat mereka.

Jika anda menjalankan di Pusat hemodialisis, klinik anda berkemungkinan besar akan mempunyai anda memakai topeng muka dan memisahkan anda di bilik pengasingan untuk supaya anda tidak membuat pesakit lain sakit atau mendapat sicker. Apatah lagi adalah bahawa pasukan penjagaan kesihatan anda dengan mudah boleh mengambil langkah-langkah yang sewajarnya untuk memastikan tanda-tanda anda adalah sebenarnya selsema dan bukannya jangkitan yang lebih serius, virus atau komplikasi asas.

Jika jururawat anda mendapati bahawa anda mempunyai komplikasi lebih serius, s/ia akan berkemungkinan akan mengarahkan anda ke pusat kecemasan tempatan di mana anda boleh menerima rawatan dialisis manakala doktor boleh mengambil tindakan pembetulan yang lebih baik. Begitu juga, jika anda seorang pesakit dialisis utama dan tidak merasa yakin pada kebolehan anda untuk melakukan rawatan anda dengan selamat, anda harus memanggil jururawat latihan rumah anda dan meminta rawatan di Pusat buat sementara waktu. Anda perlu tahu bahawa apabila sebuah klinik dialisis mendapat pensijilan daripada Medicare untuk menawarkan latihan rumah dialisis dan sokongan, ia juga bersetuju untuk menyediakan di pusat dialisis kepada pesakit-pesakit dialisis rumah yang seperti yang diperlukan.

Apapun, penyakit buah pinggang yang kronik pesakit harus mempertimbangkan membiarkan mereka klinik dialisis yang tahu lebih awal daripada masa yang mereka tidak berasa baik supaya kakitangan boleh membuat penginapan yang sesuai sebelum tangan. Walau bagaimanapun, jika anda memilih untuk melangkau rawatan dialisis, memandangkan kerugian yang digariskan dalam artikel ini, tidak terlalu emosional atau tertekan kerana yang seterusnya boleh membebankan kesihatan anda dan memanjangkan masa pemulihan. Pastikan anda, Walau bagaimanapun, untuk memantau pengambilan cecair dan mengekalkan diet yang sangat ketat seperti yang disyorkan oleh pasukan penjagaan kesihatan anda.

Sebelum ini:"Growing Epidemic dalam" muka pesakit penyakit buah pinggang kronik selepas pemindahan ginjal

Artikel seterusnya:Manusia menjelaskan mengapa beliau memilih untuk menderma buah pinggang beliau

Tag: Dialysis sakit

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat