WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Pemindahan buah pinggang yang berdaya maju untuk manusia dengan penyakit buah pinggang kronik

2018-03-18 11:17

Pemindahan buah pinggang yang berdaya maju untuk manusia dengan penyakit buah pinggang kronikMemperbaiki aliran darah baru boleh membuat pemindahan buah pinggang babi berdaya maju untuk manusia dengan penyakit buah pinggang kronik

Untuk pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik yang banyak idea perubatan regeneratif mungkin kelihatan agak asing dan walaupun far-fetched. Walau bagaimanapun, beberapa bulan lepas apabila buah pinggang Hospital di china diterbitkan artikel itu, "Pigs yang mungkin seterusnya punca utama kejayaan cemerlang dalam pemindahan buah pinggang, " Laman web ini benar-benar hampir terhempas dengan jumlah faedah. Hari ini, kami mempunyai keistimewaan baring berita baik dan kemajuan tentang kemungkinan ini menarik baru yang boleh dengan memotong senarai menunggu pemindahan buah pinggang dengan mengubah ditukarkan, buah pinggang babi bersaiz manusia.

Anda mungkin terkejut untuk mengetahui bagaimana berkesan pemindahan organ "Species-To-Species, " seperti babi-ke-manusia, mungkin bagi orang-orang dalam masyarakat penyakit buah pinggang kronik yang memerlukan pemindahan buah pinggang. Oleh itu, mari kita bersikap sangat jelas: jika berjaya, babi opsyen pemindahan buah pinggang boleh mengurangkan masa menunggu purata pesakit dari yang sangat minimum kira-kira 3 tahun (1,121 hari), untuk beberapa bulan! Tidak yang menarik!

Akhirnya, buah pinggang babi akan hanya digunakan sebagai sebuah scaffold (struktur sokongan) di mana pakar perubatan boleh membuang semua sel haiwan dari buah pinggang dan menggunakan struktur buah pinggang "rangka" (termasuk urat) untuk penyakit buah pinggang kronik menggunakan sel-sel pesakit sendiri agar buah pinggang yang berdaya maju, sedia untuk pemindahan. Buah pinggang diubahsuai babi ini bukan sahaja mengurangkan penyakit buah pinggang yang kronik pesakit menunggu-kali, tetapi jika tidak kerana buah pinggang akan mengandungi pesakit memiliki sel-sel yang ia secara drastik akan mengurangkan keperluan untuk penolakan anti dadah yang sedang menyebabkan kesan sampingan kesihatan yang keras di dalam Pesakit penyakit buah pinggang kronik.

"That adalah menggerunkan!, " anda mungkin berfikir. Well, sehingga kini, cabaran terbesar dengan pemindahan organ spesies kepada spesies yang menggunakan buah pinggang babi adalah dua kali ganda. Pertama, Jadilah kaunseling pesakit teruk, dan sel-sel manusia (2) tidak akan kekal pada buah pinggang babi.

Berita yang besar adalah saintis itu mengatasi masalah ini dua (2) cabaran utama dengan penemuan yang telah membenarkan urat terus terbuka untuk satu tempoh masa dan sel-sel baru untuk kekal bersambung kepada buah pinggang babi. Kini penyelidik akan menolak untuk membawa opsyen ini untuk arus perdana supaya pesakit seperti anda boleh hidup dengan kualiti hidup yang lebih tinggi.

Manakala kajian jangka panjang masih diperlukan, penyelidik membawa - Kap Ko (pengajar perubatan regeneratif, Wake Forest Pembaptis Universiti) berkata, keputusan "The adalah penunjuk baik bahawa ia adalah mungkin untuk menghasilkan suatu sistem vaskular yang berfungsi sepenuhnya (termasuk arteri, pembuluh darah dan kapilari yang membawa darah ke dan dari tengah-tengah) yang boleh memberikan nutrien dan oksigen kepada kidneys... Kejuruteraan "

Sebelum ini:Kemajuan bangunan gantian ginjal bersedia untuk pemindahan

Artikel seterusnya:"Growing Epidemic dalam" muka pesakit penyakit buah pinggang kronik selepas pemindahan ginjal

Tag: penyakit buah pinggang pemindahan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat