WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Penyakit buah pinggang Update menyediakan ginjal tiruan

2018-03-17 10:31

Penyakit buah pinggang Update menyediakan ginjal tiruanMakluman buah pinggang tiruan menyediakan pesakit penyakit buah pinggang kronik kebanyakan menjanjikan berita lagi

Kemaskini: In makluman Perbadanan buah pinggang tiruan kardioverter dikongsi apabila mereka dijangka bahawa mereka prototaip buah pinggang tiruan (IAK-1) akan bersedia untuk ujian manusia. Ramai tidak percaya bahawa perbicaraan manusia buah pinggang tiruan akan mungkin selama 20 hingga 30 tahun. Penyelidik baik di kardioverter tiruan buah pinggang Perbadanan berkata, anggaran "We bahawa manusia ujian akan bermula pada kira-kira 5-6 tahun. " pasukan juga berkongsi bahawa pesakit tidak perlu menggunakan ubat Immunosuppressant dengan buah pinggang tiruan, "The IAK-1 akan diperbuat daripada bahan-bahan yang badan tidak akan menolak, "mereka dinyatakan. Di Amerika Syarikat, penyelidik percaya bahawa insurans akan melindungi kos IAK-1, rujukan kos yang lebih rendah berkaitan dengan rawatan berbanding dialisis. Kerajaan "The U.S. akan terlibat, " penyelidik mencadangkan pada laman web mereka, "since IAK-1 dapat mengurangkan perbelanjaan dialisis oleh Medicare ketara. " di negara-negara lain, Walau bagaimanapun, mereka terlalu kurang yakin, perlindungan "insurance mungkin atau mungkin tidak disediakan. "terdahulu: menurut pusat untuk kawalan penyakit dan pencegahan (CDC) terdapat kematian berkaitan kegagalan buah pinggang 50,476 pada tahun 2010, menjadikan kematian disebabkan oleh kegagalan buah pinggang nombor lapan punca senarai kematian di Amerika Syarikat. 2% (4.4 juta) daripada semua dewasa di Amerika Syarikat telah didiagnosis dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) tahun 2011. Dengan hampir 100,000 orang menunggu pemindahan buah pinggang dan kurang daripada satu perlima mungkin untuk menjalani prosedur setiap tahun, satu buah pinggang tiruan adalah peranti yang memberangsangkan yang dapat menyelamatkan kehidupan ramai orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD). Buah pinggang tiruan kardioverter Perbadanan adalah sebuah syarikat yang terlibat dalam pembentukan satu jenis buah pinggang tiruan yang Reka bentuk berkata, "We akan membuat kemajuan yang besar, dan kami amat teruja mengenai potensinya. "

Buah pinggang tiruan kardioverter Perbadanan telah ditakrifkan ciptaan yang sebagai "medically Peti Deposit Keselamatan. " Walaupun ini adalah kemas kini mengenai Kemajuan dan daya maju untuk buah pinggang tiruan yang ia harus juga menjadi peringatan yang dengan cepat menukar masa hadapan Chronic Penyakit buah pinggang (CKD) dan pilihan semakin meningkat yang disediakan bagi orang-orang yang menentang penyakit. Buah pinggang tiruan ini sedang disiapkan dengan cekap berselang-seli, menjangkakan ujian dalaman akan disiapkan dalam tempoh dua minggu dan mereka akan meminta sesuatu organisasi antarabangsa yang standard (ISO) ujian makmal Bertauliah sebelum memulakan implan pertama operasi pada babi (sistem peredaran darah mereka adalah serupa dengan manusia). "We berasa bahawa kita adalah kurang daripada satu tahun dari titik ini. " penyelidik telah menjalankan ujian pertama mereka dengan peranti yang menggunakan darah babi pada 26 Januari 2014. Sesuai pengubahsuaian sedang dijalankan.

Peranti boleh sama ada diimplan atau dipakai di luar tubuh dan akan bekerja dengan serta-merta, mencipta air kencing yang tidak seperti buah pinggang diimplan seorang manusia, yang kadang-kadang boleh mengambil 2 minggu atau lebih lama untuk mula bekerja. Matlamatnya adalah untuk merekabentuk peranti untuk bertahan selama lebih 10 tahun supaya ia tidak memerlukan sebarang penyelenggaraan sepanjang hayat yang. Peranti yang direka untuk berfungsi 24 jam sehari, tujuh hari seminggu untuk mengeluarkan lebihan mineral dan bahan buangan dari tubuh pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) dengan penggunaan osmosis/penyebaran khas dan reverse osmosis penapis untuk mengasingkan bahan buangan dan air.

Juga "kidney" telah dibina sehingga ia tidak menanggung risiko penolakan dari badan, tidak seperti pemindahan buah pinggang tradisional. Ini membolehkan penerima pemindahan untuk mengelakkan ubat immunosuppressant selepasnya dan kerap pemantauan yang memerlukan pesakit pemindahan buah pinggang semasa untuk keseluruhan hidup mereka. Anda mungkin telah mencatat bahawa buah pinggang hospital di china menerbitkan penemuan-penemuan baru dan penemuan seperti ini dengan kerap. Beberapa kemajuan dijadualkan untuk tahun 2020 manakala alternatif yang lain dijangka lebih cepat kerana mereka sedang menjalankan manusia ujian pada masa ini. Walau bagaimanapun, anda tidak perlu mengambil apa-apa berita ringan seperti perkara-perkara tidak berkongsi kajian tidak praktikal atau tidak jelas. Sebaliknya, ia menyerlahkan hakikat bahawa arena di mana orang-orang berjuang penyakit buah pinggang kronik (CKD) sedang pesat berubah menjadi retooled dan dipertingkatkan; memberikan anda kelebihan berbanding penyakit anda.

Sebelum ini:Babi yang mungkin seterusnya punca utama kejayaan cemerlang dalam pemindahan ginjal

Artikel seterusnya:Kemajuan bangunan gantian ginjal bersedia untuk pemindahan

Tag: penyakit buah pinggang Buah pinggang tiruan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat