WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Adakah anda benar-benar disenaraikan di senarai menunggu pemindahan buah pinggang

2018-03-17 09:59

Adakah anda benar-benar disenaraikan di senarai menunggu pemindahan buah pinggangAdakah anda benar-benar disenaraikan di senarai menunggu pemindahan buah pinggang atau Adakah anda hanya fikirkan anda berada?

"After semakin diuji untuk buah pinggang PERMINDAHAN senarai menunggu, bagaimana anda akan dimaklumkan mengenai sama ada atau tidak anda telah dipilih? Saya masih belum menerima mana-mana komunikasi dari pusat pemindahan. Adakah anda mendapatkan beberapa jenis perakuan Surat atau firma yang anda berjaya telah ditambah ke senarai?, "pemapar baru ini menulis.

Anda mungkin tahu sekarang bahawa jalan untuk penyakit buah pinggang yang kronik pesakit-pesakit untuk mendapatkan pemindahan buah pinggang adalah satu panjang yang bermula dengan Nephrologists dan ujian terperinci. Selepas itu, kes anda dibentangkan ke Mesyuarat pemilihan pelbagai disiplin di mana pakar bedah, Nephrologists, jururawat, Penyelaras kewangan, pekerja sosial, dan pemakanan memutuskan sama ada untuk meletakkan anda dalam senarai menunggu atau menolak permintaan anda. Tetapi, bagaimana anda akan diberitahu?

Apa yang mungkin anda tidak sedar adalah pada akhir 2013, sejumlah 100,000 pesakit telah didaftarkan pada buah pinggang PERMINDAHAN senarai menunggu di rangkaian Bersatu bagi Organ perkongsian (UNOS) di Amerika Syarikat yang menguruskan senarai menunggu Kebangsaan dan sepadan dengan para penderma penerima yang ramai. Walau bagaimanapun, anda hendaklah maklum bahawa UNOS akan tidak memberitahu anda apabila anda telah ditambah ke senarai menunggu buah pinggang pemindahan. Sebaliknya Hospital pemindahan anda akan memberitahu anda dalam tempoh 10 hari untuk memaklumkan kepada anda tentang tarikh penyenaraian.

Lebih daripada 30% dari senarai berdaftar di "inactive untuk" status pada bila-bila masa. Ini boleh berlaku sekiranya anda mengalami keadaan yang membuat pemindahan sementara inadvisable (pertambahan berat badan, jangkitan, ponteng rawatan, dll.). Jika anda menjadi tidak aktif anda akan menerima surat rasmi dari pusat pemindahan anda serta salah satu apabila anda menjadi aktif dalam senarai lagi.

Walaupun beberapa telah menyatakan bahawa pusat-pusat panggilan serta menghantar surat, anda harus pasti menyimpan alamat yang semasa, memastikan bahawa anda menerima surat anda seperti yang dijangka, dan menyimpan fail dengan semua keping berkaitan surat-menyurat. Mengapa? Baik, sekiranya terdapat sebarang kekeliruan dengan pusat pemindahan anda, anda akan mempunyai semua maklumat yang berkaitan yang berkaitan dengan anda senarai status atas tangan. Ini seterusnya berperanan sebagai insurans untuk anda dan memberikan anda idea yang jelas kedudukan anda pada senarai menunggu buah pinggang pemindahan.

Jika anda diluluskan, anda akan dijangka untuk mengekalkan jadual untuk berterusan pelantikan yang direka untuk memastikan anda yang terbaik mungkin Kesihatan semasa menunggu anda begitu memberi perhatian kepada janji temu dan Adakah anda yang terbaik untuk memastikan mereka. Apatah lagi, jika pusat pemindahan anda awal enggan untuk menambah anda ke senarai, anda mempunyai beberapa pilihan. Di sesetengah Pusat, anda boleh merayu keputusan itu dan cuba untuk mempunyai pasukan yang menimbang semula. Anda juga akan dinilai di sebuah pusat pemindahan yang berbeza yang mungkin mempunyai kriteria yang berbeza untuk memilih calon-calon.

Jika anda mempunyai soalan mengenai status anda di dalam senarai, tanya pihak Hospital pemindahan anda lebih cepat daripada nanti.

Sebelum ini:Komplikasi serius dan lazim pemindahan buah pinggang

Artikel seterusnya:Menerima pemindahan buah pinggang selepas kelayakan

Tag: pemindahan ginjal

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat