WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Jangka hayat pemindahan ginjal pesakit penyakit ginjal kronik

2018-03-16 11:18

Jangka hayat pemindahan ginjal pesakit penyakit ginjal kronikHayat pemindahan ginjal pesakit penyakit ginjal kronik boleh "Significantly" meningkat

telah diluluskan oleh Pentadbiran ubat dan makanan pada 2011, telah menunjukkan tanda-tanda untuk "significantly" memanjangkan hayat buah pinggang yang tertinggi dengan "few kesan-kesan sampingan. " manakala ada yang tiada data akhir buat masa ini pada tahap yang Belatacept meningkatkan hayat buah pinggang tertinggi, anggaran tepat meramalkan pemanjangan beberapa tahun berbanding dengan rejim rawatan sekarang.

Dengan tiada kesan sampingan-khusus immunosuppressant baru ini mendorong tekanan darah tinggi, gangguan metabolisme lemak atau kencing manis. Pada masa yang sama, Belatacept adalah lebih mudah untuk mentadbir setiap empat minggu melalui infusi untuk yang mengambil masa kira-kira tiga puluh minit berbanding tablet setiap hari.

Apa buah pinggang Hospital di china mendapati lebih mengesankan adalah bahawa semasa penyelidikan ini mencadangkan bahawa ubat immunosuppressant akan tidak diperlukan oleh pesakit-pesakit pemindahan buah pinggang pada masa hadapan, digantikan oleh pemindahan Tulang Sum-Sum dari penderma mereka. Ini akan menghalang apa-apa reaksi Pertahanan terhadap "foreign dalam" buah pinggang. Kini rawatan diperlukan telah dikaitkan dengan loya dan pengurangan sel darah putih dan merah. Walau bagaimanapun, kajian perintis awal telah menunjukkan bahawa ini kaedah "promises kejayaan. " jika ianya malah berjaya dan Sum-Sum tulang yang asing adalah mampu untuk sampai ke buah pinggang baru tertinggi maka penerima tidak akan mengiktiraf penderma organ sebagai asing dan akan ada tiada sebagai tindak balas imun, tapi Instead badan penerima itu akan bertolak.

Sebelum ini:Punca utama kegagalan pemindahan buah pinggang

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk menerima menjalani pemindahan ginjal daripada penderma yang sesuai

Tag: penyakit buah pinggang pemindahan buah pinggang Seumur hidup

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat