WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Penyakit buah pinggang peringkat akhir (ESRD) untuk menerima pemindahan ginjal

2018-03-16 11:14

Penyakit buah pinggang peringkat akhir (ESRD) untuk menerima pemindahan ginjalPesakit penyakit buah pinggang (ESRD) yang bekerja sepenuh masa peringkat akhir "jauh lebih cenderung" untuk menerima pemindahan ginjal

Jika orang-orang dengan peringkat buah pinggang penyakit (ESRD) bekerja separuh masa atau menganggur mereka adalah sebahagian besarnya kurang berkemungkinan untuk diletakkan pada senarai menunggu buah pinggang PERMINDAHAN atau bahkan sebenarnya menerima buah pinggang yang baru sekali di dalam senarai, menurut penyelidikan baru dari Universiti New Hampshire. Walaupun penyelidik mendapati bahawa pesakit-pesakit yang sudah bersara, orang Kurang Upaya atau tidak bekerja separuh masa adalah "lebih cenderung" diletakkan pada buah pinggang PERMINDAHAN senarai menunggu daripada pesakit-pesakit yang menganggur, orang-orang yang bekerja sepenuh masa dan yang paling mungkin kedua-duanya ditambah ke dalam Senarai pemindahan dan menerima menjalani pemindahan ginjal.

Punca utama (35%) penolakan buah pinggang, jangkitan dan kematian pesakit adalah ketidakpatuhan selepas pemindahan buah pinggang. Beberapa faktor-faktor yang dipertimbangkan apabila membuat keputusan untuk menambah seseorang ke senarai pemindahan dan bergerak ke hadapan dengan prosedur pemindahan, termasuk sama ada pesakit mampu selepas pemindahan perubatan dan ubat-ubatan yang sangat penting untuk buah pinggang dan kejayaan. Pesakit yang mempunyai pendapatan yang sangat terhad mengalami kadar yang lebih tinggi termasuk selepas pemindahan perubatan. Oleh yang demikian, beberapa pusat-pusat pemindahan buah pinggang boleh tentukan bahawa seseorang pesakit yang tidak bekerja mempunyai sumber kewangan yang terhad dan seterusnya tidak mampu penjagaan perubatan yang mencukupi untuk mereka buah pinggang baru.

Bukti menunjukkan bahawa ketiadaan insurans kesihatan boleh ketara menyumbang kepada sama ada pemindahan buah pinggang akses adalah terhad kepada pesakit. Orang-orang yang menganggur atau bahkan bekerja part time mungkin tidak mempunyai insurans disebabkan oleh status pekerjaan mereka yang boleh menyumbang dengan ketara kepada dipatuhi selepas pemindahan perubatan. Ia adalah memeranjatkan bahawa walaupun orang-orang yang bergantung hanya pada Medicare juga mungkin mengalami capaian terhad kepada pemindahan Perkhidmatan. Menurut pengkaji, walaupun Medicare membayar sebahagian besar daripada kos ubat immunosuppressant diperlukan, ia tidak melindungi-immunosuppressant preskripsi ubat-ubatan yang pemindahan pesakit mungkin memerlukan. Hasilnya, banyak pusat-pusat pemindahan perlu insurans sekunder, peribadi sebelum pesakit dianggap untuk senarai menunggu buah pinggang pemindahan. Penyelidik seterusnya mencadangkan bahawa pemindahan Pusat "dapat melihat status pekerjaan sebagai petanda status kesihatan mental dan fizikal, tahap pendidikan, dan pematuhan yang dilihat oleh pesakit dengan berhati-hati selepas pemindahan."

Dapatan statistik ini harus tidak ditafsirkan sebagai buah pinggang Hospital di china kepercayaan atau dilihat sebagai berkaitan langsung dengan keadaan peribadi anda. Dapatan umum ini hendaklah digunakan oleh anda untuk secara proaktif strategi dengan pasukan penjagaan kesihatan anda untuk meningkatkan peluang anda mendapat diletakkan di senarai menunggu buah pinggang PERMINDAHAN dan akhirnya menerima pemindahan buah pinggang. Jika anda percaya bahawa anda mungkin akan mengalami halangan yang berdasarkan keadaan pekerjaan anda kemudian semak dengan pekerja sosial anda, Pengurus dan kaunselor kewangan di pusat pemindahan untuk melihat jika mereka boleh membantu anda mencari program tempatan, Negeri atau negara yang boleh membantu dengan kos pemindahan dan rawatan pasca berkuat kuasa, termasuk perlu ubat-ubatan. Penemuan ini mungkin mengecewakan bagi sesetengah orang, tetapi tidak menjadi tidak digalakkan, tumpuan anda perlu menggunakan maklumat ini untuk terbaik mempersiapkan diri anda untuk bergerak di dalam sistem pemindahan buah pinggang. Buah pinggang Hospital di china telah disusuli dengan agensi-agensi tambahan untuk menawarkan nasihat dan wawasan dan akan berkongsi apa-apa maklumat berkenaan diterima mengikut kesesuaian.

Sebelum ini:Penyakit buah pinggang memohon pemindahan ginjal

Artikel seterusnya:Punca utama kegagalan pemindahan buah pinggang

Tag: pemindahan buah pinggang Menamatkan peringkat penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat