WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Penyakit buah pinggang memohon pemindahan ginjal

2018-03-16 11:12

Penyakit buah pinggang memohon pemindahan ginjalPesakit buah pinggang kronik (CKD) penyakit mungkin mendapati keutamaan pemilihan pemindahan buah pinggang yang berat sebelah apabila mereka belajar bagaimana Gunaan

Orang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) yang mengalami dialisis dan mengekalkan pekerjaan dijangka akan dua kali seperti mendapat pemindahan buah pinggang, menurut DaVita penjagaan kesihatan rakan Inc. Selain itu, penyelidikan baru dari Universiti New Hampshire menyatakan bahawa, "If orang-orang dengan penyakit buah pinggang peringkat akhir (ESRD) kerja separuh masa atau yang menganggur mereka dengan ketara kurang berkemungkinan untuk diletakkan pada senarai menunggu buah pinggang PERMINDAHAN atau bahkan akan benar-benar menerima baru buah pinggang sekali pada senarai. "dalam satu kajian yang mengukur pesakit melaporkan hasil, bekerja peringkat akhir penyakit buah pinggang (ESRD) pesakit menjaringkan lebih tinggi daripada mereka yang menganggur dalam pelbagai bidang. Di samping itu, kebanyakan profesional penjagaan kesihatan dan pembekal menyimpulkan bahawa pesakit-pesakit dialisis yang terus bekerja selepas rawatan bermula 21% kurang cenderung untuk mempunyai kemurungan, dan mereka biasanya menyifatkan diri mereka sebagai lebih dari segi kewangan selamat.

Satu kajian tahun 2008 mendapati bahawa secara keseluruhan, hanya 18.9% daripada pesakit-pesakit dialisis yang berusia 18 ke 54 telah bekerja. Selain daripada masalah kesihatan yang ketara, pekerjaan di kalangan pesakit-pesakit dialisis terus menjadi satu cabaran yang sah bagi orang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) kerana ketersediaan yang terhad 5:00 petang atau kemudian beralih, pengangkutan, pemulihan vokasional Perkhidmatan dan latihan rumah hemodialisis atau dialisis Peritoneal.

Disebabkan oleh halangan ini wujud beberapa pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) mencari menggunakan kerja sebagai kriteria pemilihan untuk pemindahan buah pinggang yang menjadi lebih tidak adil atau berat sebelah. Buah pinggang Hospital di china percaya bahawa penemuan ini tidak harus penggera anda tetapi digunakan untuk strategi dengan pasukan penjagaan kesihatan anda untuk meningkatkan peluang anda mendapat pemindahan buah pinggang lebih cepat. Jika anda percaya bahawa anda mungkin akan mengalami halangan yang berdasarkan keadaan pekerjaan anda kemudian semak dengan pekerja sosial, kes Pengurus dan kaunselor kewangan pusat pemindahan anda. Tetapi apa sahaja yang anda lakukan, jangan menjadi digalakkan, fokus menggunakan maklumat ini untuk memahami dan memperbaiki mempersiapkan diri anda untuk bergerak di dalam sistem pemindahan buah pinggang semasa.

Sebelum ini:Buah pinggang PERMINDAHAN kegagalan sering pergi berdaftar dengan penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Penyakit buah pinggang peringkat akhir (ESRD) untuk menerima pemindahan ginjal

Tag: penyakit buah pinggang pemindahan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat