WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Buah pinggang PERMINDAHAN kegagalan sering pergi berdaftar dengan penyakit buah pinggang

2018-03-16 11:09

Buah pinggang PERMINDAHAN kegagalan sering pergi berdaftar dengan penyakit buah pinggangSalah satu daripada sebab-sebab yang paling biasa untuk kegagalan pemindahan buah pinggang sering terjadi tidak disemak oleh pesakit-pesakit CKD

Tekanan darah yang tidak terkawal boleh membawa kepada komplikasi yang teruk untuk pesakit pemindahan buah pinggang dan akhirnya menyebabkan kegagalan pemindahan. Pengawalan tekanan darah yang lemah oleh pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) yang telah menerima pemindahan buah pinggang adalah satu cabaran yang konsisten. Dalam satu kajian, contohnya, hanya 5 peratus daripada pesakit pemindahan buah pinggang adalah normotensive (tekanan darah normal) seperti yang ditetapkan oleh tekanan darah kurang daripada 130/80 mmHg.

Melepasi tol emosi penting kekalahan pemindahan buah pinggang mungkin ada pada seseorang individu, kepimpinan pemindahan yang baik adalah penting untuk meningkatkan peluang 100,000 penduduk sedang di dalam buah pinggang PERMINDAHAN senarai menunggu untuk menerima buah pinggang yang sebenarnya. Lebih daripada 10 peratus daripada pemindahan diberi kepada orang-orang yang sudah menerima buah pinggang yang, tetapi kemudiannya hilang akibat komplikasi seperti tekanan darah tinggi. Di sisi lain, kira-kira 5,000 orang yang tidak pernah menerima pemindahan buah pinggang yang meninggal dunia pada senarai menunggu baru tahun lepas.

Dengan cara tidak adalah buah pinggang Hospital di china yang mencadangkan bahawa orang dengan CKD yang telah menerima lebih daripada satu buah pinggang PERMINDAHAN yang bersalah bagi mereka yang tidak. Fakta ringkas ialah bahawa terdapat banyak sebab mengapa gagal pemindahan yang benar-benar berada di luar kawalan orang-orang yang menerima mereka. Walau bagaimanapun, tekanan darah tinggi adalah komplikasi yang, atas pelbagai sebab yang pergi berdaftar dalam orang-orang dengan CKD selepas pemindahan. Namun, Terdapat cara bagi individu untuk meningkatkan hasil untuk mendedahkan dirinya yang boleh memberi manfaat kepada masyarakat CKD umum.

Ia adalah penting untuk ambil perhatian bahawa tekanan darah sering meningkat di CKD pesakit selepas pemindahan buah pinggang dan hipertensi (darah tinggi) dibangunkan pada sehingga 60 peratus 80 atau lebih daripada penerima pemindahan buah pinggang. Pengubahsuaian gaya hidup seperti kehilangan berat badan, meningkatkan had senaman dan natrium yang biasa semua akan membantu untuk mengurangkan tekanan darah. Selain itu, minum cecair yang jelas boleh membantu untuk menghilangkan badan tambahan garam. Pastikan anda makan diet yang pelbagai, termasuk banyak buah-buahan dan sayur-sayuran serta mengurangkan tekanan dengan mencuba teknik relaksasi yang berbeza, atau dengan mengelakkan situasi tekanan.

Selepas langkah-langkah mudah ini, tekanan darah kejayaan akan dapat dicapai dengan mengikuti regimen ubat yang ditetapkan anda rNephrologists' ubat-ubatan anti hipertensi. Biasanya, pesakit dengan mantap penyakit jantung dan kencing manis akan menerima tekanan darah mengurangkan ubat-ubatan yang dikenali sebagai beta-blockers tempoh pra operasi mereka. Ubat-ubatan yang dipanggil, Hydralazine, sering digunakan dalam pesakit yang dimasukkan ke hospital manakala penghalang saluran kalsium mungkin disyorkan awal selepas pemindahan. Buah pinggang Hospital di china mencadangkan bahawa terapi anda akan berorientasikan matlamat dan bahawa anda bekerja dengan lebih rapat dengan pasukan penjagaan kesihatan anda untuk membantu menyesuaikan rawatan anda kebimbangan tertentu dan keperluan yang anda mungkin mempunyai.

Sebelum ini:Tunggu penyakit buah pinggang peringkat akhir lama untuk pemindahan ginjal

Artikel seterusnya:Penyakit buah pinggang memohon pemindahan ginjal

Tag: penyakit buah pinggang pemindahan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat