WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Tunggu penyakit buah pinggang peringkat akhir lama untuk pemindahan ginjal

2018-03-16 11:06

Tunggu penyakit buah pinggang peringkat akhir lama untuk pemindahan ginjalMengapa perlu orang dengan akhir peringkat buah pinggang penyakit tunggu sekian lama untuk pemindahan buah pinggang?

Terdapat beberapa buah pinggang pemindahan Pusat di Amerika Syarikat yang mempunyai banyak masa tunggu lebih pendek dan lebih baik hasil daripada purata kebangsaan. Sebagai contoh, di Hospital Universiti Kansas mempunyai lebih tinggi daripada kadar purata survival, dan senarai menunggu organ mereka masa adalah "significantly" lebih pendek. Pusat pemindahan ini akan menimbang Penyenaraian individu dengan akhir peringkat buah pinggang penyakit (ESRD) dari mana-mana bahagian negara.

Anda tidak perlu mengorbankan piawaian yang tinggi dari penjagaan demi expediency kerana kedua-duanya adalah penting untuk kesihatan anda dan kelangsungan hidup yang mutlak. Mengambil masa untuk menyiasat reputasi dan kepakaran di pusat pemindahan yang anda sedang mempertimbangkan. Beri perhatian yang cermat terhadap akaun tentang bagaimana berkesan dan komprehensif di pusat pemindahan pasukan sedang menyediakan penjagaan.

Dasar membenarkan pesakit buah pinggang yang disenaraikan lebih daripada satu pusat pemindahan, dan dalam satu atau lebih organisasi perolehan organ. Malah, data menunjukkan bahawa ia adalah sangat berfaedah untuk seorang individu dengan ESRD berada di senarai menunggu yang pelbagai.

Buah pinggang Hospital di china mencadangkan bahawa anda berbincang dengan Nephrologist anda (menerima pemindahan yang lebih cepat), kelebihan serta keburukan (bayaran tambahan) memilih untuk disenaraikan di rantau dengan masa menunggu yang lebih pendek. Jika opsyen ini seolah-olah merayu, langkah seterusnya adalah untuk anda dan pasukan penjagaan kesihatan anda meminta buah pinggang yang menanam penilaian di pusat pemindahan di mana anda akan berminat untuk penyenaraian semula.

Sebelum ini:Menunggu pemindahan buah pinggang yang terpanjang dan terpendek di Amerika Syarikat

Artikel seterusnya:Buah pinggang PERMINDAHAN kegagalan sering pergi berdaftar dengan penyakit buah pinggang

Tag: pemindahan buah pinggang Menamatkan peringkat penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat