WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Senarai menunggu pemindahan buah pinggang selepas ditolak

2018-03-16 10:50

Senarai menunggu pemindahan buah pinggang selepas ditolakIni semua tidak hilang, jika anda menerima notis bahawa anda telah ditolak untuk senarai menunggu buah pinggang pemindahan. Anda mempunyai pilihan untuk merayu keputusan itu kepada Jawatankuasa etika Hospital itu dalam cubaan untuk menimbang semula Pusat, dan mereka telah diketahui untuk menukar keputusan asal mereka. Juga anda boleh mendapatkan pendapat kedua yang oleh yang dinilai pada satu lagi pusat pemindahan yang mungkin mempunyai kriteria yang berbeza untuk memilih pesakit dan berpotensi boleh menunjukkan keputusan yang lebih baik.

Satu sebab paling lazim bahawa Jawatankuasa pemindahan Hospital tidak menerima permintaan untuk buah pinggang Transplantations ketidakpatuhan dialisis, ditetapkan ubat-ubatan dan menyimpan janji temu. Anda harus sedar bahawa rekod anda menghadiri rawatan dialisis, memenuhi semua temujanji perubatan yang perlu dan mengambil ubat-ubatan terus dipantau bagi mengenal pasti ketidakpatuhan. Seperti yang anda mungkin sedar, pasca perubahan gaya hidup pemindahan buah pinggang adalah kunci ke arah pemulihan yang berjaya dan lama jangka Kesihatan buah pinggang baru. Kepatuhan kepada pasukan penjagaan kesihatan anda dan mencadangkan perubahan gaya hidup merupakan faktor penting untuk mendapatkan dan kekal aktif di senarai menunggu buah pinggang pemindahan.

Dalam Rejimen selepas pemindahan ketat dan memerlukan ketekunan sehingga keupayaan anda untuk mengikuti regimen semasa anda akan dipertimbangkan petunjuk kesanggupan anda untuk menjaga diri sendiri selepas pemindahan anda. Penderma buah pinggang menjadi semakin berkurangan yang merupakan stiffening pertandingan bagi menerima pemindahan buah pinggang. Pasukan pemindahan biasanya akan sangat mahir dalam menilai pesakit untuk menentukan siapa yang boleh manfaat penuh. Walau bagaimanapun, jika anda merasa bahawa anda telah zalim menolak tempat terakhir senarai menunggu buah pinggang PERMINDAHAN tidak berputus asa kerana anda mempunyai pilihan termasuk dengan serta-merta menarik kepada Jawatankuasa etika pusat pemindahan buah pinggang.

Sebelum ini:Pemindahan ginjal memanjangkan hayat

Artikel seterusnya:Menunggu pemindahan buah pinggang yang terpanjang dan terpendek di Amerika Syarikat

Tag: pemindahan ginjal penolakan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat