WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Pemindahan pesakit penyakit buah pinggang kronik daripada senarai pemindahan buah pinggang

2018-03-16 10:45

Pemindahan pesakit penyakit buah pinggang kronik daripada senarai pemindahan buah pinggangPemindahan pesakit penyakit buah pinggang kronik daripada senarai pemindahan buah pinggang disebabkan oleh perubahan peraturan baru

Telah anda mempertimbangkan disenaraikan di senarai menunggu buah pinggang pemindahan? Mungkin, di sisi lain, anda adalah salah satu daripada lebih daripada 100,000 orang dengan penyakit buah pinggang kronik yang telah melalui proses tersebut dan telah pun tersenarai di sebuah pusat pemindahan buah pinggang, menunggu penderma buah pinggang Cadaveric (meninggal dunia)? Walau apa pun, dengan perubahan kaedah baru anda sekarang boleh dilepaskan dari pinggang PERMINDAHAN senarai menunggu akibat usia, hakikat bahawa anda telah pun menerima pemindahan buah pinggang pada masa lalu serta menerima pemindahan darah.

Itu terjadi kepada Deb Foulkrod, pada usia 58 beliau dianggap "tidak lagi layak untuk pemindahan simpanannya, disebabkan oleh perubahan di dalam used sistem pemarkahan" oleh beliau pusat pemindahan buah pinggang selepas 4 tahun menunggu. ABC untuk bergabung berita Stesen (ABC 27) melaporkan bahawa dia telah "booted dari dalam pemindahan buah pinggang senarai. " Apakah Deb lebih teruk lagi, beliau telah mendapat dekat dengan top yang "believed" daripada pemindahan senarai menunggu.

Cik Foulkrod diceritakan bahawa disebabkan oleh perubahan terbaru oleh sumber-sumber kesihatan dan perkhidmatan pentadbiran - perolehan Organ dan Transplantasi rangkaian (Medicare), dengan cara di mana penerima pemindahan buah pinggang mungkin akan menjaringkan juga berubah. Seperti yang anda tahu, Hospsital buah pinggang di china melaporkan perubahan peraturan didalam artikel 26 Julai 2013 yang bertajuk, Major Changes Approved untuk bagaimana penerima akan dipilih daripada buah pinggang PERMINDAHAN senarai.

Perubahan ini telah membuat pesakit seperti Cik Foulkrod layak untuk satu pemindahan buah pinggang akibat usia, hakikat bahawa dia telah pun menerima pemindahan buah pinggang pada masa lalu serta menerima pemindahan darah. Walaupun, tidak semua hospital-hospital pemindahan buah pinggang mengira risiko pesakit dan kematian kadar yang sama, ramai pesakit akan ditinggalkan dalam kedudukan di mana satunya pilihan mereka adalah sumber yang tinggal buah pinggang pesakit kencing manis perlu mengetahui tentang buah pinggang pemindahan dan dialisis

Jika anda mendapati diri anda dalam kedudukan ini atau bimbang bahawa anda boleh menjadi risiko yang akan dikeluarkan dari senarai pusat pemindahan anda semasa, mempertimbangkan untuk mendapatkan pendapat yang kedua dari pusat lain. Selain itu, hubungi hospital buah pinggang di china untuk maklumat lanjut mengenai "Find A Kidney Donor kami" Kempen Media sosial yang boleh membantu meningkatkan peluang anda menyambung dengan penderma buah pinggang hidup melalui Media sosial.

Sebelum ini:Kedudukan pusat-pusat pemindahan buah pinggang untuk penyakit buah pinggang tertinggi

Artikel seterusnya:Pemindahan ginjal memanjangkan hayat

Tag: penyakit buah pinggang pemindahan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat