WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Kedudukan pusat-pusat pemindahan buah pinggang untuk penyakit buah pinggang tertinggi

2018-03-16 10:42

Kedudukan pusat-pusat pemindahan buah pinggang untuk penyakit buah pinggang tertinggiKedudukan pusat pemindahan buah pinggang yang boleh meningkatkan kemungkinan pesakit penyakit buah pinggang kronik tertinggi

Menurut buah pinggang Pusat Nasional ada, "244 pusat pemindahan buah pinggang di Amerika Syarikat, " dan terdapat lebih 100,000 pesakit penyakit buah pinggang kronik yang disenaraikan secara kolektif di Pusat ini. Pusat buah pinggang Nasional selanjutnya dinyatakan bahawa pesakit adalah, "free untuk memilih pusat pemindahan yang anda sendiri, dengan bantuan Nephrologist anda, atau pilih Pusat daripada syarikat insurans anda Senarai pembekal dipilih. " manakala beberapa senarai pesakit di beberapa peratus Swam untuk meningkatkan peluang mereka untuk mendapatkan pemindahan buah pinggang, Terdapat beberapa faktor yang menyumbang kepada penyakit buah pinggang kronik dan Dialisis pesakit memilih Pusat sesuai untuk mereka seperti perjalanan masa, kadar survival pesakit pemindahan setahun, dan senarai menunggu anggaran masa untuk setiap Pusat pemindahan buah pinggang. Namun, dalam banyak kes apa yang paling penting untuk mereka yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik yang mahukan pemindahan buah pinggang ialah kemungkinan mereka mendapat pemindahan buah pinggang secepat mungkin.

Oleh itu, pesakit aspek utama yang perlu mencari apabila menilai pusat-pusat pemindahan buah pinggang mereka harus aktiviti pusat pemindahan buah pinggang. Sebagai contoh, berapa ramai orang dalam tempoh setahun yang diberi telah dapat menerima pemindahan buah pinggang? Selalunya, apa penyakit buah pinggang yang kronik pesakit akan dapati adalah bahawa dalam banyak kes lebih aktif sebuah pusat pemindahan buah pinggang, lebih inovatif, berprestij, Bertauliah dan berjaya di pusat.

Oleh itu, apabila perolehan Organ dan PERMINDAHAN rangkaian (OPTN) mengeluarkan senarai 50 paling aktif buah pinggang pemindahan pusat yang kemudiannya diterbitkan pada laman buah pinggang, buah pinggang hospital di china fikir ia akan menjadi amat penting untuk berkongsi. Sementara ini buah pinggang pemindahan Pusat kedudukan adalah berdasarkan data 2012 yang terbaru maklumat tersusun tersedia, ia masih berfungsi sebagai satu barometer untuk membantu pesakit meningkatkan peluang mereka untuk berhubung dengan sebuah klinik yang lebih aktif. Senarai berikut mewakili bahagian atas 15 pusat pemindahan buah pinggang paling aktif (bagi baki senarai lengkap dengan maklumat di bawah):

Pusat Perubatan University of California San Francisco (366 pemindahan)

Sistem perubatan University of Maryland (310 pemindahan)

Jackson Memorial Hospital (295 pemindahan)

Pusat Perubatan Universiti California Los Angeles (292 pemindahan)

Pusat Perubatan University of California Davis (277 pemindahan)

Barat laut Memorial Hospital (277 pemindahan)

University of Wisconsin Hospital dan klinik-klinik (266 pemindahan)

Emory University Hospital (247 pemindahan)

New York-Presbyterian-Columbia (245 pemindahan)

Methodist Specialty & pemindahan Hospital (242 pemindahan)

Kesihatan Indiana University (239 pemindahan)

Pusat Perubatan Universiti Michigan (236 pemindahan)

Pusat Perubatan St. Warkah dari Barnabas (224 pemindahan) California Pacific Perubatan Pusat (222 pemindahan)

Hospital Yahudi Barnes (222 pemindahan)

Selain itu, penyakit buah pinggang yang kronik pesakit lagi boleh mempertimbangkan aspek-aspek tambahan pusat pemindahan buah pinggang luar bagaimana aktif ia adalah seperti berikut: pengalaman kakitangan pasukan pemindahan dan sokongan, perlindungan insurans, kualiti dan ketersediaan pra dan selepas pemindahan Perkhidmatan, komitmen untuk berpegang dengan kemajuan teknologi, sensitiviti pelbagai budaya dan adanya kawan-kawan dan keluarga untuk mendapatkan bantuan.

Merupakan pusat pemindahan buah pinggang anda antara golongan yang aktif? Jika tidak, akan anda mempertimbangkan penukaran?

Sebelum ini:Penyakit buah pinggang pesakit menerima pemindahan buah pinggang lebih cepat

Artikel seterusnya:Pemindahan pesakit penyakit buah pinggang kronik daripada senarai pemindahan buah pinggang

Tag: pemindahan buah pinggang rawatan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat