WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Penyakit buah pinggang pesakit menerima pemindahan buah pinggang lebih cepat

2018-03-16 10:37

Penyakit buah pinggang pesakit menerima pemindahan buah pinggang lebih cepatStrategi-strategi yang boleh membantu pesakit penyakit buah pinggang kronik menerima pemindahan buah pinggang lebih cepat

12.7% daripada buah pinggang yang dikeluarkan tidak digunakan dalam tahun 2002, dan bilangan ini meningkat pada 2011 kerana 17.9% daripada buah pinggang yang dikeluarkan telah dibuang. Peningkatan yang ketara dalam bilangan calon-calon yang di senarai menunggu pemindahan buah pinggang dan kadar derma organ agak rata telah menyebabkan pengurangan pemindahan sejak tahun 1998. Akibatnya, di dalam tempoh 3 tahun yang lalu, lebih daripada 20,000 pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) telah dikeluarkan daripada senarai menunggu kerana mereka meninggal dunia atau menjadi terlalu sakit untuk menjalani pemindahan. Hakikat bahawa peningkatan bilangan buah pinggang akan dilupuskan setiap tahun di Amerika adalah satu masalah yang semakin meningkat bagi orang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD). Bagaimana anda boleh meningkatkan peluang anda untuk mendapatkan pemindahan buah pinggang?

Bahkan jika anda mengambil kira akaun biopsy buruk penemuan (37 peratus), fungsi organ yang lemah (9.2 peratus) dan keabnormalan Anatomi (7 peratus) 16 peratus daripada buah pinggang yang dibuang setiap tahun kerana penerima tidak dapat dikenalpasti, mengikut data dari satu laporan oleh pihak Rangkaian Bersatu untuk Organ perkongsian (UNOS). Penderma buah pinggang hanya dibuang selepas ditawarkan tempatan, serantau dan Nasional. Jadi anda mungkin mahu untuk memberi diri kelebihan pada mencapai buah pinggang tidak digunakan oleh berbilang Penyenaraian (menyenaraikan lebih daripada satu pusat pemindahan). Terdapat banyak bahan yang menggariskan bagaimana pelbagai senarai diri anda, tetapi terdapat juga organisasi yang boleh membantu anda dengan proses Penyenaraian yang pelbagai. Anda mungkin mahu untuk mengambil kesempatan daripada aplikasi Laman web percuma yang membolehkan anda untuk mencari pusat pemindahan di kawasan anda dengan masa menunggu yang terendah yang boleh membantu anda menentukan di mana anda mungkin mahu senarai menunggu diri anda.

Seterusnya mempercepatkan masa anda di senarai menunggu buah pinggang PERMINDAHAN, pertimbangkan bertanya kepada yang tersayang untuk derma hidup. buah pinggang Hospital di china mempunyai empati terhadap dengan anda tentang kesukaran dan kerumitan emosi membincangkan perlunya satu buah pinggang anda dengan keluarga dan rakan-rakan anda. Terlepas dari itu, ia adalah penting bahawa anda mengikuti strategi ini untuk meningkatkan dengan ketara peluang anda menerima pemindahan buah pinggang. Untuk maklumat lanjut mengenai bagaimana untuk berkesan bercakap dengan yang tersayang tentang menderma buah pinggang beliau kepada anda, jangan ragu untuk membaca sebuah artikel terdahulu mereka yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik boleh selesa membincangkan memerlukan buah pinggang.

Ramai bertanya individu dalam Kumpulan usia mereka untuk menjadi penderma hidup, tetapi ini tidak mungkin menjadi strategi yang paling berkesan kerana kajian menunjukkan bahawa 10 hingga 20 peratus daripada warga emas berusia 70 tahun akan sanggup dan mampu untuk mendermakan satu buah pinggang untuk yang tersayang. Laporan mencadangkan bahawa pembedahan adalah selamat dan komplikasi yang agak luar biasa apabila penderma kanan dipilih dengan teliti. Senior yang telah mampu untuk menjadi penderma hidup dahulu biasanya memberi buah pinggang mereka kepada anak-anak mereka (37 peratus), rakan-rakan (35 peratus), adik-beradik (14 peratus) dan lain-lain saudara mara atau rakan-rakan, jadi jika anda tidak telah meminta seorang dewasa yang lebih tua dalam kehidupan anda untuk menderma , anda mungkin mahu mempertimbangkan mempunyai perbincangan ini dengan mereka.

Jika darah dan tisu tidak padan antara bakal penderma dan penerima maka pemindahan buah pinggang anda akan gagal. Walau bagaimanapun, sumbangan berpasangan buah pinggang (KPD) telah menjadi sumber yang paling pesat berkembang transplantable pinggang mengatasi halangan yang dihadapi oleh penderma hidup yang dianggap serasi dengan penerima mereka. Kajian Johns Hopkins menunjukkan bahawa meningkatkan penggunaan mekanisme pertukaran ini akan membantu lebih ramai individu dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) yang menerima pemindahan. Dalam kes-kes lain beberapa pusat-pusat pemindahan buah pinggang telah merintis kaedah plasmapheresis, di mana mereka boleh mengehadkan antibodi berbahaya sebelum pemindahan anda untuk mengelakkan badan anda daripada menyerang dan menolak buah pinggang baru anda.

Sebelum ini:Senarai menunggu pemindahan buah pinggang, dan apakah ia ditentukan

Artikel seterusnya:Kedudukan pusat-pusat pemindahan buah pinggang untuk penyakit buah pinggang tertinggi

Tag: penyakit buah pinggang buah pinggang PERMINDAHAN rawatan untuk penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat