WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Memudahkan pelbagai senarai calon penerima pemindahan

2018-03-14 09:52

Memudahkan pelbagai senarai calon penerima pemindahanTerdapat organisasi yang membuat pelbagai senarai yang lebih mudah bagi calon-calon penerima pemindahan

Jika anda benar-benar percaya bahawa menderma buah pinggang perlu diagihkan berdasarkan kriteria yang objektif dan tidak atas dasar di mana anda berlaku untuk hidup, maka anda mungkin berminat untuk belajar lebih lanjut mengenai syarikat-syarikat dan organisasi yang boleh membantu anda dengan logistik dan perkhidmatan pengangkutan yang membuat Penyenaraian berbilang (menyenaraikan lebih daripada satu pusat pemindahan) lebih berkesan. Yang mengejutkan 4.500 orang mati setiap tahun yang menunggu pemindahan buah pinggang di sesetengah bahagian Amerika Syarikat manakala buah pinggang pergi tidak digunakan dalam kawasan-kawasan lain. Hal ini secara umumnya diakui bahawa antara 500 dan 2,500 organ akan dibazirkan setiap tahun.

Ini telah menyebabkan penyakit buah pinggang peringkat akhir (ESRD) pesakit untuk mengalakkan dan mencari cara baru untuk mempercepatkan proses senarai menunggu seperti Penyenaraian berbilang. Tahunan, senarai menunggu pemindahan buah pinggang telah mengembang 3000 ke 4000 pesakit. Walaupun dasar-dasar semasa dan data menyokong hasil yang bermanfaat untuk pesakit-pesakit yang senarai berbilang, hanya 4.7% daripada pesakit lakukan kerana proses itu boleh menjadi tekanan, rumit dan mengecewakan. Walaupun terdapat sumber (hospital, pasukan penjagaan kesihatan, dll) disediakan untuk membantu anda senarai berbilang, pesakit masih mendapati bahawa ia adalah sukar untuk mengenal pasti pusat pemindahan yang terbaik berdasarkan lokasi, umur, jenis darah, menunggu masa dan perlindungan insurans. Selain itu, ia boleh menjadi satu cabaran untuk menyelaraskan pengangkutan segera diperlukan dan mengatur penginapan pasca-operasi.

Cadangan: Apa ini nombor anda pada senarai menunggu buah pinggang pemindahan, dan bagaimana ia ditentukan?

Sebuah penerbitan terkini menerangkan bagaimana urusan nasihat dan pengangkutan OrganJet yang membantu seorang wanita yang disenaraikan di Washington D.C. (masa tunggu median 5 tahun) menerima pemindahan buah pinggang di Pittsburgh dalam "a beberapa bulan. " apabila dihubungi, rangkaian Organ Bersatu yang Perkongsian (UNOS) berkata, "We mengetahui tentang beberapa perkhidmatan yang disediakan untuk PERMINDAHAN calon dan penerima tetapi tidak ada langsung penglibatan ramai di antara mereka. " buah pinggang hospital di china begitu juga tidak menyokong satu organisasi bantuan pemindahan buah pinggang atas yang lain dan mempunyai pendapat rasmi tiada perkhidmatan diberikan. Walau bagaimanapun, ia adalah disyorkan bahawa anda menggunakan segala sumber yang tersedia untuk membantu anda dalam menerima pemindahan buah pinggang secepat mungkin. Ini mungkin termasuk Penyenaraian berbilang dan organisasi penyelidikan yang boleh membantu anda dalam meluaskan capaian anda kepada potensi pemindahan buah pinggang. Meminta pasukan penjagaan kesihatan anda untuk maklumat lanjut tentang opsyen ini serta lain-lain yang mereka cadangkan.

Sebelum ini:Sistem pemindahan buah pinggang untuk pesakit penyakit ginjal kronik

Artikel seterusnya:Senarai menunggu pemindahan buah pinggang, dan apakah ia ditentukan

Tag: pemindahan ginjal

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat