WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Cadavers bayi mengisi jurang pemindahan buah pinggang

2018-03-14 09:48

Cadavers bayi mengisi jurang pemindahan buah pinggangSemalam the Guardian melaporkan bahawa "the buah pinggang bayi berusia lima minggu telah telah berjaya dipindahkan ke seorang wanita yang mati, akibat kegagalan buah pinggang, menjadikan bayi itu si penderma yang termuda di Britain. " buah pinggang, mempunyai potensi, bahkan sebelum bayi dilahirkan, akan ditanam semula menjadi dewasa. Kerana buah pinggang sepenuhnya berfungsi pada kira-kira tiga puluh tujuh minggu di dalam rahim, mereka boleh secara teknikal dipindahkan menjadi dewasa pada masa itu. Walau bagaimanapun terdapat sebuah blok mental dan kebudayaan bagi beberapa tahun kira-kira menggunakan buah pinggang tersebut kecil dari bayi kerana perasaan bahawa mereka akan menjadi terlalu kecil dan tidak akan berfungsi dengan baik.

Di Amerika Syarikat, derma organ kanak-kanak telah meningkat bagi sebahagian besar dekad, daripada serendah 1,170 pada tahun 2001 kepada setinggi 1,628 menjelang 2009; dengan berenang untuk 1,475 derma pada tahun 2010. Namun walaupun dengan anomaly 15 peratus, lebih daripada dua pertiga daripada derma kepada anak-anak adalah kes-kes di mana kanak-kanak penderma memberi kepada penerima kanak-kanak, tetapi seperti yang telah berlaku dalam tahun-tahun sebelumnya, kebanyakan organ-organ yang diberikan oleh penderma kanak-kanak sebenarnya berakhir sedang ditanam semula ke dalam r dewasa ecipients. Pada tahun 2007 walaupun kanak-kanak mewakili 7% penerima, ianya terdiri daripada 14% daripada penderma, Nota Christopher Johnson, MD.

Kanak-kanak pada keseluruhannya mempunyai organ-organ yang sihat, dan ini dibuktikan oleh hakikat bahawa kanak-kanak yang menderma lebih berkemungkinan daripada dewasa supaya dapat menderma beberapa organ, sering tiga atau lebih. Namun, ini bukanlah alasan kanak-kanak mewakili melebehi pengikrar yang agak besar. Sebabnya ialah bahawa ibu bapa mereka, Walau bagaimanapun musnah oleh kehilangan anak-anak mereka, courageously memilih untuk menderma kehidupan mereka.

Penemuan baru yang disiarkan dalam "Pediatrics" Nota-nota bahawa dekad sebelumnya, bilangan kanak-kanak Amerika yang mati setiap tahun menunggu untuk derma organ menurun sebanyak lebih daripada separuh (setinggi 262 2001 hingga 110 tahun 2010) dan pertambahan bilangan kanak-kanak akan menerima penderma organ-organ. Apatah lagi adalah bahawa walaupun doktor cuba Padankan organ-organ yang diderma dari seorang kanak-kanak dengan penerima kanak-kanak lain (terutama jika saiz adalah penting) Jika kanak-kanak tiada perlawanan dan saiz bukan merupakan satu isu yang (selalunya bukanlah) organ-organ yang diberikan kepada pesakit dewasa.

Buah pinggang Hospital di china percaya bahawa ini adalah berita baik bagi masyarakat buah pinggang kerana keadaan derma Organ adalah mengerikan terutamanya bagi orang-orang yang menunggu buah pinggang yang. Pada masa ini, senarai menunggu untuk pemindahan organ melebihi 117,000 American orang dewasa dan kanak-kanak, Tempahan yang menunggu untuk menjalani pemindahan ginjal. Dan walaupun kira-kira 28,500 pemindahan berlaku dalam 2011, tahun yang sama 7,000 orang meninggal dunia ketika menunggu penderma yang sesuai padan. Dengan latar belakang itu beralih kepada prospek bisnes Kumpulan derma dengan menerima organ muda penderma (buah pinggang) yang dianggap telah mengalami kematian peredaran darah, atau mati otak penuh berpotensi akan membolehkan lebih ramai individu untuk menerima sumbangan terlebih dahulu.

Sebelum ini:Apa yang membuatkan penderma yang mengatakan "Yes" untuk menderma buah pinggang mereka

Artikel seterusnya:Sistem pemindahan buah pinggang untuk pesakit penyakit ginjal kronik

Tag: pemindahan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat