WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Apa yang membuatkan penderma yang mengatakan "Yes" untuk menderma buah pinggang mereka

2018-03-14 09:46

Apa yang membuatkan penderma yang mengatakan "Yes" untuk menderma buah pinggang merekaBayangkan diri anda untuk menjadi penderma. Jika anda menerima surat panjang membosankan tentang memerlukan derma buah pinggang, apa yang akan anda lakukan? Jika anda jujur, anda akan mengatakan bahawa anda akan "throw ia away" kerana akan lain-lain lagi. Oleh yang demikian membuat komunikasi anda penderma berpotensi menarik perhatian dengan menambah mata yang menarik. Walau bagaimanapun, mengekalkan nada serius dan menjadi sangat memujuk.

Pilihan untuk menderma yang sememangnya akhirnya lain individu, dan oleh itu, anda mungkin perlu hidup dengan hakikat bahawa seseorang boleh memilih untuk tidak memasuki alam derma organ. Potensi penjimatan hidup orang lain boleh menjadi salah satu elemen Tempahan Persuasif di sebalik derma organ. Walau bagaimanapun, ini bukanlah satu-satunya faktor, dan anda mungkin akan perlu menjawab beberapa bantahan yang sukar (bercakap dan tampil) seperti berikut:

"It's risiko. Tubuh kita dijadikan dengan dua buah pinggang. Bagaimana jika saya menderma buah pinggang saya dan kemudian satu lagi gagal? "

"Although anda boleh menjalani kehidupan yang normal dengan hanya satu buah pinggang anda, anda perlu berputus asa cukup banyak kebebasan untuk kekal sihat seperti minum arak, betul-betul? "

"I mungkin memerlukan kedua-dua buah pinggang saya sementara saya hidup, seperti yang saya minum banyak cecair setiap hari. Tetapi, apabila saya mati semua bahagian badan yang berguna saya akan didermakan. "

"I mempunyai anak-anak yang mungkin memerlukan satu saya suatu hari nanti. "

Manakala bantahan ini mungkin kelihatan menakutkan anda harus ingat bahawa ramai orang ingin membantu orang lain jika boleh. Untuk mengatasi ini mencabar pemikiran atau penyata, buah pinggang Hospital di china ingin anda terus atas fikiran sebab ramai orang menderma buah pinggang mereka. Berikut adalah beberapa:

"Someone saya tahu meminta saya memberi, dan saya ingin membantu mereka. "

"I merasakan emosi bergerak oleh seseorang cerita. "

"I mahu rasa saya berubah hidup seseorang untuk lebih baik. "

"I dibesarkan untuk memberi kepada mereka yang memerlukan, dan anda akan memerlukan. "

"I berasa bernasib baik (atau bersalah) dan ingin memberikan sesuatu kembali kepada pihak lain. "

"I memberi sebab-sebab agama - Tuhan mahu saya menggunakan nikmat saya untuk membantu orang lain. "

"I mahu dilihat sebagai seorang pemimpin/teladan ini. "

Sekarang anda tahu ia adalah penting untuk mengambil perasaan si penderma ke dalam akaun untuk berjaya. Berikut adalah beberapa strategi untuk membantu anda dalam membina komunikasi anda secara terus dengan penderma berpotensi.

Akan benar-benar jujur: Cuba untuk membuat orang percaya bahawa ia adalah penting bagi mereka untuk menderma kepada anda, tetapi menjadi benar-benar jujur.

Gambar-gambar adalah bernilai a Thousand Words: gambar boleh benar-benar membantu. Gambar membuat cerita anda lebih dilihat kepada penderma.

Butiran: Penderma mahu tahu segala-galanya tentang anda. Ini harus komposisi badan pembentangan anda, sama ada secara bertulis atau lisan.

Perkara adab: Meletakkan diri anda di dalam kasut penderma, dan menunjukkan kepada mereka jenis yang hormat dan empati anda akan mahu dan menjangka.

Pergi keluar dan melakukan yang terbaik. Jangan lupa untuk berfikir tentang apa yang penderma akan rasa dan sebab-sebab mereka dikatakan "Yes" kepada permintaan anda untuk satu buah pinggang. Ia tidak akan menjadi mudah, tetapi jika anda mengikuti strategi ini ia akan meningkatkan peluang anda untuk berjaya.

Sebelum ini:Salah faham berkaitan dengan derma buah pinggang dan agama

Artikel seterusnya:Cadavers bayi mengisi jurang pemindahan buah pinggang

Tag: buah pinggang penderma

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat