WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Penahanan penderma yang menghalang buah pinggang Transplantations

2018-03-14 09:40

Penahanan penderma yang menghalang buah pinggang TransplantationsMitos stereotaip busting buah pinggang kronik (CKD) penyakit pesakit dan penderma yang memegang yang menghalang buah pinggang Transplantations

Membetulkan stereotaip mitos mengenai pemindahan buah pinggang adalah penting untuk meningkatkan derma buah pinggang dan menyelamatkan nyawa pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD). Berikut adalah mitos biasa sekitar derma buah pinggang. Dengan membekalkan senjata kepada diri anda dengan fakta-fakta yang anda boleh lebih baik mendidik bakal penderma yang akan meningkatkan peluang anda menerima pemindahan buah pinggang jauh lebih cepat.

Cadangan: Salah faham berkaitan dengan derma buah pinggang dan agama

Mitos #1: "My agama tidak setuju dengan donation" fakta: The United rangkaian daripada Organ perkongsian nota bahawa semua agama-agama utama yang dianjurkan menyokong derma buah pinggang, biasanya memandangkan ia satu perbuatan yang mulia itulah pilihan individu.

Mitos #2: saya dalam kemalangan dan hospital "If tahu saya ingin menjadi penderma, doktor tidak akan cuba untuk menyelamatkan hidupku! "

Fakta: Jika anda sakit atau cedera dan diterima di hospital, nombor satu keutamaan masih akan menyelamatkan hidup anda. Pasukan perubatan yang merawat anda adalah berasingan daripada pasukan pemindahan. Pasukan Penyelaras derma buah pinggang tidak diberitahu sehingga semua usaha menyelamatkan nyawa telah gagal dan kematian telah ditetapkan. Pasukan pemindahan menginap tidak diberitahu sehingga keluarga anda telah bersetuju untuk menderma.

Mitos #3: "I mempunyai sejarah perubatan penyakit. Anda tidak mahu organ-organ atau tisu saya. "

Fakta: Pada masa kematian, pasukan yang menyelaras sumbangan akan mengkaji sejarah perubatan dan sosial untuk menentukan kesesuaian penderma atas dasar kes demi kes. Banyak penyakit yang sekali dianggap tidak termasuk derma buah pinggang tidak lagi dianggap penghalang. Umpamanya, hepatitis dan diabetes.

Mitos #4: "I saya tidak betul umur untuk menderma. "

Fakta: Had umur untuk menderma buah pinggang tidak lagi wujud. Organ-organ boleh didermakan dari seseorang sebagai muda sebagai bayi yang baru lahir dan sama umur dengan 90. Malah, buah pinggang lebih didermakan oleh orang-orang dalam tahun 70-an mereka.

Mitos #5: "I mendengar bahawa mereka mengambil segala-galanya, walaupun saya hanya hendak menderma buah pinggang saya. "

Sebelum ini:Mengubah potensi buah pinggang penderma terhadap sumbangan, kajian menunjukkan

Artikel seterusnya:Salah faham berkaitan dengan derma buah pinggang dan agama

Tag: pemindahan buah pinggang buah pinggang penderma cegah

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat