WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Mencari pusat pemindahan buah pinggang dengan terendah tunggu masa

2018-03-13 11:02

Mencari pusat pemindahan buah pinggang dengan terendah tunggu masaLaman web yang membolehkan anda untuk mencari buah pinggang pemindahan Pusat dengan terendah tunggu masa di kawasan anda

Pesakit kronik penyakit buah pinggang (CKD) boleh untuk buat pertama kalinya menemui pusat-pusat pemindahan buah pinggang dengan masa menunggu purata terendah yang paling rapat di mana mereka hidup menggunakan alat laman web mesra pengguna percuma dicipta oleh OrganJet. Individu dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) yang akan pada buah pinggang PERMINDAHAN senarai menunggu dalam masa tunggu tinggi kawasan ketara boleh meningkatkan pencapaian mereka terhadap organ-organ oleh juga disenaraikan dalam sebuah Perigi memilih pusat pemindahan buah pinggang yang jauh lebih rendah tunggu masa. Kajian telah menunjukkan bahawa pesakit yang strategik pelbagai disenaraikan (disenaraikan di lebih daripada satu pusat pemindahan buah pinggang) sangat akan meningkatkan peluang mereka untuk menerima pemindahan buah pinggang yang lebih cepat secara konsisten. Ini berasaskan web alat baru yang juga terdapat pada peranti mudah alih beberapa membawa bahawa maklumat dan akses kepada semua pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) yang mahukannya di laman web mesra pengguna mudah.

Setiap tahun, lebih 5000 penyakit buah pinggang kronik (CKD) pesakit mati menunggu senarai pemindahan buah pinggang di sesetengah bahagian Amerika Syarikat manakala organ-organ 500-2500 di kawasan-kawasan lain boleh pergi tidak digunakan setiap tahun. Sekarang pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) di kawasan masa tunggu tinggi boleh mengambil kesempatan daripada Perkhidmatan-jurang ini dengan mudah mencari pusat-pusat pemindahan buah pinggang dengan 'masa tunggu rendah' yang juga mempunyai cukup tinggi jumlah penderma buah pinggang dan hasil yang memuaskan. Semua Pusat disenaraikan sebagai 'rendah tunggu' mempunyai purata kali lebih rendah daripada 26 bulan yang 40% atau lebih di bawah purata kebangsaan buah pinggang PERMINDAHAN senarai menunggu.

Dengan hanya memasukkan kod zip, lima paling dekat buah pinggang pemindahan lokasi dengan terendah median tunggu masa akan pop timbul! Juga disenaraikan akan lima hampir tetap dan kanak-kanak pemindahan Pusat:

Kuning Pin - lokasi Kod Zip anda

Hijau Pin - lokasi terdekat rendah tunggu masa pemindahan Pusat

Pin biru - lokasi biasa terdekat pemindahan Pusat

Oren Pin - lokasi terdekat kanak-kanak pemindahan Pusat

Disyorkan membaca: "Ins-and-Outs" untuk meningkatkan peluang mendapatkan anda buah pinggang cepat

"There adalah perbezaan yang ketara dalam masa tunggu merentasi kawasan geografi yang berbeza, bermula dari lebih 5 tahun. " kata Sridhar Tayur, pengasas dan CEO OrganJet. Walaupun masa sebenar bagi pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) boleh menjadi lebih panjang atau lebih pendek daripada purata kebangsaan dijangka times, ini adalah satu langkah yang besar ke hadapan untuk meningkatkan pemindahan dan mengurangkan membuang buah pinggang yang berharga. Penyakit buah pinggang kronik (CKD) masyarakat perlu mengambil tindakan serta-merta! Alat lain disediakan terus kepada anda untuk mendapatkan lokasi strategik disenaraikan pelbagai dan meningkatkan dengan ketara peluang anda mendapat buah pinggang yang lebih cepat.

Sebelum ini:Pemindahan buah pinggang tanpa mengira usia dan keserasian darah walaupun

Artikel seterusnya:Membuat penyata yang tidak tepat yang mencegahnya derma buah pinggang hidup

Tag: pemindahan ginjal

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat