WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Pemindahan buah pinggang tanpa mengira usia dan keserasian darah walaupun

2018-03-13 10:59

Pemindahan buah pinggang tanpa mengira usia dan keserasian darah walaupunSebuah pusat yang menjalankan pemindahan tanpa mengira usia dan juga keserasian darah?

Ramai akan terkejut untuk mencari bahawa Johns Hopkins komprehensif pemindahan Pusat umur dan jenis darah adalah tidak menghadkan faktor untuk menderma atau menerima buah pinggang yang jika anda cukup sihat. Selalunya, pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) yang mahukan menjalani pemindahan ginjal mempunyai seseorang dalam kehidupan mereka yang bersedia untuk menjadi penderma hidup. Walau bagaimanapun, mereka tidak dapat kerana penderma hidup atau penerima dianggap terlalu lama untuk pemindahan berdaya maju atau mereka mempunyai padanan darah/tisu tidak serasi.

Bakal penerima dan penderma hidup mereka harus mempunyai serasi tisu dan jenis darah kerana jika darah dan tisu tidak padan kemudian pemindahan buah pinggang anda akan gagal. Bagi sesetengah pesakit yang bermakna bahawa mereka perlu untuk mengenalpasti penderma hidup lain atau mencari pilihan lain. Mujurlah Johns Hopkins pusat pemindahan pesakit dengan penderma hidup yang mempunyai jenis darah yang hampir sama boleh masih menerima pemindahan buah pinggang. Dengan pusat yang merintis kaedah plasmapheresis, mereka boleh membuang antibodi berbahaya daripada buah pinggang yang sebelum pemindahan anda untuk mengelakkan badan anda daripada menyerang dan menolak buah pinggang baru. Tidak serasi hidup penderma dan penerima mungkin tertarik dalam pilihan-pilihan lain yang ditawarkan melalui Johns Hopkins serasi buah pinggang PERMINDAHAN Program termasuk padanan positif Cross dan Sensitizing atau pertukaran buah pinggang dipasangkan.

Banyak pusat-pusat pemindahan akan berpaling hidup penderma dan penerima atas dasar umur, tetapi pusat pemindahan Hopkins umur bukanlah faktor penghad untuk menderma atau menerima buah pinggang yang. Nota seorang wanita yang selepas penilaian menyeluruh, "At 69 saya adalah ketara cukup sihat untuk menderma buah pinggang, yang kini berfungsi baik dalam suami saya, " yang sebaliknya akan terpaksa menghadapi satu "long time" pada senarai menunggu buah pinggang pemindahan. Beliau menyatakan bahawa walaupun dengan usia yang lebih maju, ia adalah "very easy yang" pembedahan dan dia telah kembali kepada aktiviti biasa dalam masa dua hari. Kajian menunjukkan bahawa penerima lebih tua buah pinggang berpeluang baik untuk buah pinggang sebagai orang-orang yang lebih muda, bahkan jika mereka mendapat buah pinggang mereka dari penderma yang lebih tua. Prestasi yang positif ini berkemungkinan boleh dikaitkan kepada cara baru yang lebih maju yang hampir sama dan menjaga buah pinggang penderma.

Buah pinggang Hospital di china tidak menyokong pusat pemindahan buah pinggang satu atas yang lain. Walau bagaimanapun, membawa keupayaan unik Johns Hopkins komprehensif pemindahan pusat yang menawarkan pemindahan buah pinggang tanpa mengira usia dan keserasian kepada perhatian anda diharap akan membolehkan anda untuk memahami opsyen penderma hidup anda semakin meningkat. Mungkin terdapat sebuah pusat pemindahan di kawasan anda yang akan menjalankan anda pemindahan buah pinggang yang diberikan halangan sama. Tetapi jika anda menghadapi kesulitan dengan penderma hidup anda kerana umur atau keserasian tidak digalakkan atau berputus asa kerana anda masih mempunyai pilihan lain yang tersedia untuk anda.

Sebelum ini:Pemindahan buah pinggang - Apakah yang anda perlu tahu

Artikel seterusnya:Mencari pusat pemindahan buah pinggang dengan terendah tunggu masa

Tag: pemindahan ginjal

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat