WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Perkara-perkara yang anda perlu tahu jika anda sedang merancang untuk buah pinggang menjalani PERMINDAHAN

2017-12-14 23:05

Perkara-perkara yang anda perlu tahu jika anda sedang merancang untuk buah pinggang menjalani PERMINDAHANPesakit yang menghidapi kegagalan buah pinggang lanjutan memerlukan dialisis untuk hidup, tetapi rawatan boleh membebankan disebabkan oleh keletihan yang berkaitan dan kualiti hidup miskin. Pemindahan buah pinggang, di sisi lain, boleh memberikan kehidupan 'pulih' kembali kepada pesakit.

Tetapi menjalani pemindahan ginjal seharusnya tidak sentiasa menjadi matlamat bagi semua pesakit yang menghidapi kegagalan buah pinggang lanjutan. Terdapat rawatan Ayurveda untuk kerosakan buah pinggang yang benar-benar menghasilkan keputusan yang baik dalam merawat dan menjana semula walaupun berpenyakit buah pinggang. Tambahan buah pinggang Kundan terdiri daripada herba yang bebas daripada sebarang bahan kimia, steroid dan logam.

1. Ayurveda rawatan bagi kerosakan buah pinggang

Sebelum pergi dialisis buah pinggang, berfikir tentang memberi peluang untuk rawatan Ayurveda untuk kerosakan buah pinggang. Ayurveda merupakan satu Sains Perubatan purba. Rawatan Ayurveda telah terbukti berkesan dalam mengubati walaupun penyakit buah-pinggang maut setakat ini. Produk herba buah pinggang Kundandiperbuat daripada herba tulen gred A dan dijamin bebas daripada bahan kimia, steroid atau logam, dengan tiada kesan sampingan yang diketahui. Dan seperti yang telah ditetapkan, anda perlu meletakkan cek ke atas pengambilan protein. Makanan tambahan herba boleh membuktikan berkesan dalam mengawal kerosakan buah pinggang.

2. buah pinggang pemindahan adalah rawatan, bukan ubat

Adakah anda juga fikir bahawa pemindahan buah pinggang adalah satu-satunya penyelesaian untuk semua orang dengan penyakit buah pinggang peringkat akhir (ESRD)? Tidak syak lagi, pemindahan untuk membuat anda berasa lebih baik dan membentangkan anda dengan nafas baru tentang kehidupan, tetapi ia adalah tidak sentiasa licin belayar. Kajian telah mendedahkan bahawa 25 peratus dari pesakit pemindahan buah pinggang mengalami satu episod penolakan dalam tahun pertama mereka. Terdapat banyak penyelarasan perlu dibuat terutamanya yang ditetapkan tahunpertama, seperti mengambil ubat-ubatan, mengelakkan kuman dan melawat Pusatpemindahan anda kerap. Anda perlu komited. Bagi sesetengah pesakit ESRD, pemindahan ini boleh menjadi terlalu berisiko, dan tidak benar-benar menawarkan apa-apa peningkatan dalam kualiti hidup mereka.

3. hanya ahli-ahli keluarga boleh memberi buah pinggang, False

Walaupun ahli-ahli keluarga mungkin mempunyai peluang untuk peningkatan yangsepadan, carian tidak berakhir di sini. Rakan-rakan atau orang yang tidak dikenali malah boleh menjadi perlawanan. Jangan takut untuk membenarkan orang tahu andamemerlukan satu buah pinggang. Jika anda tidak mahu bercakap kira-kira ia membiarkan seseorang yang anda kenal orang bercakap bagi pihak anda. Menggunakanmedia sosial. Mendapatkan perkataan. Ada orang yang indah, yang bermurah hati di dunia yang bersedia untuk memberikan anda satu buah pinggang. Anda tidak pernah tahu yang mungkin sebenarnya menelefon anda dengan faedah.

Sebelum ini:Walaupun dengan satu buah pinggang PERMINDAHAN, ianya masih tidak melebihi

Artikel seterusnya:Setiap satu semasa prosedur pemindahan buah pinggang

Tag: rawatan penyakit buah pinggang pemindahan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat